Energiekoorden

Energiekoorden - Denise Linn | Northernlights300.org

...en: onzichtbare lijntjes naar de ander E-mail, internet, telefoon, de ouderwetse brief, allemaal middelen om met iemand contact te leggen ... Drie manieren om energiekoorden te zuiveren — Twinfinity ... . Daarnaast sturen we elkaar voortdurend boodschappen via onzichtbare energetische koorden. Vaak zijn we ons daar niet van bewust. "Hé, toevallig dat je belt, ik zit net met de Maar energiekoorden die ons alleen maar energie kosten willen we liever verbreken omdat ze ons verzwakken en uitputten. In dit boek vind je alles over deze energetische verbindingen, hoe je jezelf energetisch beschermt, hoe je je kunt bevrijden van energi ... bol.com | Energiekoorden, Denise Linn | 9789020216424 | Boeken ... . In dit boek vind je alles over deze energetische verbindingen, hoe je jezelf energetisch beschermt, hoe je je kunt bevrijden van energieslurpende koorden en de 'goede' koorden kunt versterken. Energie dat een merkteken achterlaat zonder dat er nog een energetische verbinding is. Een grijs gebied van energiekoorden is het energiekoord dat er niet meer is tussen jou en een overleden iemand, maar nog wel de uitwerking van de gereisde energie ervaren.Het kan zijn dat je vroeger bijvoorbeeld een aanvaring hebt gehad met iemand en diens energie is blijven plakken. Energiekoorden kunnen je positieve energie geven, maar ook negatief beïnvloeden. Energiekoorden ontstaan de hele dag: bij de bakker, als iemand naar je staart in de trein of je probeert te bellen. Ze lossen ook net zo makkelijk weer op. Alleen sommige koorde...

INFORMATIE

AUTEUR
Denise Linn
DIMENSIE
12,73 MB
BESTANDSNAAM
Energiekoorden.pdf

OMSCHRIJVING

Versterk je verbinding met waar je energie van krijgt en doorbreek negatieve patronenDenise Linn beschrijft in dit boek hoe wij met onzichtbare energiekoorden met alles en iedereen om ons heen verbonden zijn: mensen, dieren, plaatsen en gebeurtenissen. Sommige verbintenissen bezorgen ons energie en maken dat we ons krachtig en heel voelen. Maar energiekoorden die ons alleen maar energie kosten willen we liever verbreken omdat ze ons verzwakken en uitputten. In dit boek vind je alles over deze energetische verbindingen, hoe je jezelf energetisch beschermt, hoe je je kunt bevrijden van energieslurpende koorden en de 'goede' koorden kunt versterken. Zo leer je ruimte te creëren voor het goede in je leven.

Wil je het boek lezen?Energiekoorden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Denise Linn. Lezen Energiekoorden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN