Koorden van liefde

Koorden van liefde - Marianne Grandia | Northernlights300.org

...iefde elkaar vrij laat zodat jullie beiden verder kunnen met je leven ... Grandia, Marianne - Koorden van liefde - Romans - Webshop ... ... . 7) Zodra alle koorden los zijn bedank je je ex voor zijn/haar aanwezigheid in je visualisatie en zeg je ; wij zijn nu los van elkaar, wij zijn beiden vrij om in liefde ons eigen leven verder te leven. Koorden van liefde van Marianne Grandia voor €22.99 - "Koorden van liefde' van Marianne Grandia is een hartroerende roman over schuld, en over hoe God nooit loslaat. Onafhankelijkheid, een mooie carrière en een luxe appartement in e ... Koorden van liefde van Marianne Grandia | Boek en ... ... . Onafhankelijkheid, een mooie carrière en een luxe appartement in een bruisende stad vol vrienden. Eva had het allemaal voor elkaar. Maar nu haar... Laat toe dat de energieën van liefde en van licht het doordringen. Wanneer je zover bent vraag Aartsengel Michael om alle etherische koorden, banden en eden door te snijden die niet goed voor jou zijn en tegen jou werken. Spreek dit hardop uit: Aartsengel Michael snijd alstublieft in mijn kruin chakra alle etherische koorden, banden en eden door. Koorden van liefde. door Hemelse boeken 11 mei 2020 +1 niet meer leuk ......

INFORMATIE

AUTEUR
Marianne Grandia
DIMENSIE
9,43 MB
BESTANDSNAAM
Koorden van liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Een ontroerende roman over zoeken en gevonden worden, en over de kracht van liefde en gebed"Koorden van liefde' van Marianne Grandia is een ontroerende roman over zoeken en gevonden worden, en over de kracht van liefde en gebed.Na het verlies van haar inkomen, haar huis en de liefde van haar ouders, vlucht Eva naar een plek waar niemand haar kent en begint ze, vol angst en schaamte, een leven op straat. Ze is ervan overtuigd dat ze daarmee haar familie een dienst bewijst. Kilometers verderop maakt haar grootvader Simon zich grote zorgen om haar, evenals Jim, Eva's ex-verloofde. Wat kunnen zij voor haar doen?Samen met haar man Ethan woont en werkt Lydia in een kapel met een bijbeltuin. Ze geniet ervan om weer in Nederland te wonen na jaren van zendingswerk, maar tegelijk voelt ze zich schuldig tegenover Ethan dat hij zijn droom voor haar heeft opgegeven. Wat vraagt God van haar? Als het antwoord op die vraag voor de deur staat, vraagt Lydia zich af of ze het wel kan."Koorden van liefde' is een bemoedigend verhaal dat zich op dezelfde plek afspeelt als "Onder zijn vleugels', maar te lezen is als een op zichzelf staande roman.

Wil je het boek lezen?Koorden van liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne Grandia. Lezen Koorden van liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN