Het ketodieet: de snelle recepten

Het ketodieet: de snelle recepten - Martina Slajerova | Northernlights300.org

...Het keto-dieet: de snelle recepten geeft je 100 recepten - ontbijt- en lunchgerechten, soepen en salades, hoofdmaaltijden, desserts en zelfs tussendoortjes - die snel, eenvoudig, gevarieerd en vooral heerlijk zijn ... Dit zijn de lekkerste vegan keto-recepten - Bedrock ... . Beschrijving. Het keto-dieet': De snelle recepten. Het tweede boek van Martina Slajerova met 100 recepten. Martina Slajerova, oprichter van de KetoDiet-blog, schreef met Het keto-dieet een praktische handleiding voor een ketogene levensstijl, met daarbij meer dan 150 recepten.Maak zelf je ketobroodjes, je hazelnootpasta of ketchup. In Het Keto-Dieet De Snelle Recepten vind je 100 gemakkelijke low-carb recepten. Low-carb houdt in dat je koolhydraatarm (suikerarm) eet zodat je lichaam i ... Het ketodieet: de snelle recepten - Martina Slajerova ... ... .Maak zelf je ketobroodjes, je hazelnootpasta of ketchup. In Het Keto-Dieet De Snelle Recepten vind je 100 gemakkelijke low-carb recepten. Low-carb houdt in dat je koolhydraatarm (suikerarm) eet zodat je lichaam in plaats van koolhydraten je vetvoorraad gaat verbranden en je op die manier gewicht verliest. Als je net met dit dieet begint is het even zoeken naar hoe je de koolhydraten het beste uit je ... Op het keto dieet ga je niet minder, maar anders eten. Als je probeert af te vallen door strikt calorieën te beperken, zal na verloop van tijd je stofwisseling zich gaan vertragen. In het begin val je misschien nog wel even af, maar je hebt de hele dag honger, je wordt chagrijnig, hebt weinig energie en voelt je koud. Het keto-dieet: de snelle recepten geeft je 100 recepten - ontbijt- en lunchgerechten, soepen en salades, hoofdmaaltijden, desserts en zelfs tussendoortjes - die snel, eenvoudig, gevarieerd en vooral heerlijk zijn. Martina Slajerova, oprichter van de KetoDiet-blog en auteur van de bestseller Het keto-dieet laat met Het keto-dieet: de snelle ... Het keto-dieet: de snelle recepten geeft je 100 recepten - ontbijt- en lunchgerechten, soepen en salades, hoofdmaaltijden, desserts en zelfs tussendoortjes - die snel, eenvoudig, gevarieerd en vooral heerlijk zijn. Dus of je nu bekend bent met het ketodieet of het gewoon een keer wilt proberen, wij hebben linkjes met 11 keto recepten onder elkaar gezet die bijdragen aan een gezonde levensstijl. Klik op de titel om direct bij het juiste recept uit te komen. 1. Amandelmeel Pancakes > Een heerlijk zoet keto gerecht om de dag mee te beginnen (of te eindigen)! Het keto-dieet: de snelle recepten geeft je 100 recepten - ontbijt- en lunchgerechten, soepen en salades, hoofdmaaltijden, desserts en zelfs tussendoortjes - die snel, eenvoudig, gevarieerd en vooral heerlijk zijn. In Het Keto-Dieet - De Snelle Recepten vind je 100 gemakkelijke low-carb recepten. Low-carb houdt in dat je koolhydraatarm (suikerarm) eet zodat je lichaam in plaats van koolhydraten je vetvoorraad gaat verbranden en je op d...

INFORMATIE

AUTEUR
Martina Slajerova
DIMENSIE
7,8 MB
BESTANDSNAAM
Het ketodieet: de snelle recepten.pdf

OMSCHRIJVING

Hou je van een koolhydraatarm of suikerarm eetpatroon en wil je je stofwisseling dat extra duwtje geven om gewicht te verliezen? Dan is het keto-dieet perfect voor jou. Het is echter een uitdaging om altijd strikt ketogeen te koken. Bestaande recepten aanpassen zodat ze keto-vriendelijk worden, kost tijd en extra voorbereiding. Dat is niet altijd haalbaar als je een drukke dag hebt gehad en snel een maaltijd op tafel wilt zetten - en zelfs de meest toegewijde keto-fan kan niet van alleen avocado's en bacon leven. Het keto-dieet: de snelle recepten geeft je 100 recepten - ontbijt- en lunchgerechten, soepen en salades, hoofdmaaltijden, desserts en zelfs tussendoortjes - die snel, eenvoudig, gevarieerd en vooral heerlijk zijn.Martina Slajerova, oprichter van de KetoDiet-blog en auteur van de bestseller Het keto-dieet laat met Het keto-dieet: de snelle recepten zien hoe je lekkere, voedzame en vullende gerechten bereidt zonder uren in de keuken te staan. Enkele voorbeelden: snelle keto-crackers, Griekse gehaktballetjessoep, pizza frittata, poké-bowl met tonijn, kip met citroen-dragonsaus, Kalkoen-chorizoburgers met guacamole, runderfajita, bosvruchtencrumble uit de pan, frambozencheesecake in een glas... Drukbezette mensen die een koolhydraatarm dieet willen volgen hebben voortaan geen excuus meer!

Wil je het boek lezen?Het ketodieet: de snelle recepten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martina Slajerova. Lezen Het ketodieet: de snelle recepten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN