Federer

Federer - René Stauffer | Northernlights300.org

...te 100 Tennis wedstrijden zien met hun statistieken en win/verlies-pictogrammen ... Aftellen naar tennisclash tussen Federer en Nadal | Tennis ... ... . Hier staan ook de nog te spelen wedstrijden van Roger Federer. Roger Federer. 14,853,356 likes · 11,903 talking about this. This is Roger Federer's official Facebook Page. Roger is a Swiss professional tennis player. Many sports analysts, tennis critics, and... Roger Federer is niet alleen een van de succesvolste tennissers aller tijden; hij is ook een zeer geëngageerde topsporter en een echte familyman. Al jarenlang wordt de Zwitser door een horde journalisten gevolgd, maar niema ... Roger Federer - Wikipedia ... . Al jarenlang wordt de Zwitser door een horde journalisten gevolgd, maar niemand kent hem en zijn entourage zo goed als zijn landgenoot René Stauffer. Deze Roger Federer is opgelucht na opnieuw een bizarre ontsnapping op de Australian Open. De Zwitser kreeg dinsdag zeven matchpoints tegen, maar bereikte ten koste van Tennys Sandgren toch de halve ... De records van Roger Federer Roger Federer is een legende. Daar zijn alle tenniskenners het over eens. Gedurende zijn carrière heeft Federer jaar in jaar uit record na record gebroken. Geen speler in de geschiedenis van het mannentennis heeft dan ook zoveel records in handen als de Zwitser. Australian Open: Dat Roger Federer op zijn 38ste nog altijd speelt, komt voor een belangrijk deel door zijn fysieke trainer Pierre Paganini. „Zijn probleem was zijn onvoorstelbare talent." Roger Federer heeft de kwartfinales op de Australian Open bereikt. De als derde geplaatste Zwitser was in Melbourne in vier sets te sterk voor Marton Fucsovics uit Hongarije: 4-6, 6-1, 6-2, 6-2. On this date in 2009, Roger Federer completes a career Grand Slam, winning the French Open. He has 20 Grand Slam singles titles- most in men's tennis history. Federer recently earned the top spot ... Federer kan verwijzen naar: Heinrich Federer (1866-1928) Zwitserse schrijver en priester; Miroslava Federer (1978), Zwitserse tennisster; Roger Federer (1981), Zwitserse tennisspeler; Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met ... Federer is al sinds 1994 - toen hij nog moest doorbreken - verbonden aan Nike. Toen de successen kwamen, ontwikkelde hij voor welhaast ieder grandslamtoernooi een nieuwe RF-kledinglijn plus schoenen. Ook Roger Federer draagt zijn steentje bij aan de bestrijding van (de gevolgen van) de coronacrisis. De Zwitserse tennislegende heeft besloten een miljoen Zwitserse franks (ongeveer 950.000 euro)… Federer won in totaal 16 grand slams waarvan 6 totels op Wimbledon! Hij won 5 totels op de US Open, 4 op de Australian Open en ...

INFORMATIE

AUTEUR
René Stauffer
DIMENSIE
7,95 MB
BESTANDSNAAM
Federer.pdf

OMSCHRIJVING

Roger Federer is niet alleen een van de succesvolste tennissers aller tijden;hij is ook een zeer geëngageerde topsporter en een echte familyman. Al jarenlangwordt de Zwitser door een horde journalisten gevolgd, maar niemandkent hem en zijn entourage zo goed als zijn landgenoot René Stauffer. Dezereporter hield zelfs contact met Federer toen hij in de zomer van 2016 hettennisracket tijdelijk liet rusten om vervolgens een halfjaar later op deAustralian Open een sensationele comeback te maken. De achtvoudigWimbledonwinnaar, die door velen wordt gezien als de beste tennisser allertijden, zal naar men zegt komend najaar afscheid nemen. Tijd voor eenbiografie waarin we King Roger écht leren kennen.

Wil je het boek lezen?Federer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur René Stauffer. Lezen Federer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN