Een goede nachtrust

Een goede nachtrust - Peter Buurman | Northernlights300.org

...tileerd en lekker fris is. Zet bijvoorbeeld je raam open ... Een goede nachtrust - webcat.hostedwise.nl ... . Wel met een gordijn ervoor, want in een donkere kamer val je sneller in slaap. Nog een plant waarvan al bekend was dat die een rustgevende werking heeft. Je kunt niet voor niets Valeriaan slikken (*) voor een goede nachtrust. De Valeriaan is een vast plant met roze of witte bloemen die in de zomer bloeien en zoet ruiken. In de 16e eeuw werd de bloesem veel gebruikt voor parfum en thee. In een goede roman mag de logica ver te zoeken zijn, a ... De debuutroman van Peter Buurman leunt te veel op sfeer ... ... . In een goede roman mag de logica ver te zoeken zijn, als het maar geloofwaardig is opgeschreven. Daarin blinkt Peter Buurman uit in 'Een goede nachtrust'. Hij slaagt erin een droomwereld te creëren die niet onecht aanvoelt. 'Een goede nachtrust' is conceptueel maar niet over-ingewikkeld. Een roman voor zowel de beginnende als gevorderde lezer. Een goede nachtrust. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Auteur: Buurman, Peter (1992-) Inhoud: Als een inbreker in een huis op iemand stuit die in bed ligt en hulp ... Goede nachtrust is een belangrijk fundament onder een gezond, ontspannen en gelukkig leven. Als je slaapt worden er allerlei herstelprocessen opgestart in je lichaam. Van je hersenen tot je huid, van je spijsvertering tot je hoornvlies. Slapen is de reset-knop indrukken. Zeven tips van Wendelien voor een goede nachtrust: Regelmaat; ga dagelijks zoveel mogelijk op dezelfde tijd naar bed en sta rond dezelfde tijd op. Blijf niet langer in bed liggen dan nodig. Zorg voor veel daglicht bij het opstaan. Doe geen dutjes overdag; als het echt nodig is maximaal een half uurtje en niet na drie uur 's middags. 1. Goed slapen - Zo krijg je een goede nachtrust! 2. Waarom slapen we? 3. Hoeveel slaap heb je nodig? 4. Wat is het slaap-waakritme? 5. Is dromen een teken van een goede nachtrust? 6. Heeft de manier waarop je slaapt invloed op je nachtrust? 7. Wat is dan gezond slapen? 8. Hoe beïnvloeden alcohol en cafeïne het inslapen en je nachtrust? 9. Zoals eerder benoemd is een goede nachtrust niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het slapen op een bed en in een omgeving die jou op het lijf geschreven zijn, kunnen je helpen meer uit je nachtrust te halen. Maar er zijn meer dingen die je hieraan kunt doen. In deze blog lees je 11 simpele slaaptips om sneller in slaap te vallen en beter te slapen. Een goede nachtrust is wanneer je gemakkelijk in slaap valt én wakker wordt. Ook slaap je goed wanneer je lang genoeg slaapt en continu slaapt. Er zijn verschillende dingen die je beter kan laten wanneer je goed wilt kunnen slapen en er zijn verschillende factoren die maken dat je juist goed kan slapen....

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Buurman
DIMENSIE
12,4 MB
BESTANDSNAAM
Een goede nachtrust.pdf

OMSCHRIJVING

"Een van de dingen die de mens 's nachts wakker houdt is de drang om in slaap te vallen,' denkt een man die midden in de nacht wakker ligt. Terwijl hij ligt te woelen, wordt er bij hem ingebroken.'Een goede nachtrust' vertelt het verhaal van de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een man en de inbreker die zijn huis 's nachts betreedt. Een humoristische, magisch-realistische roman over slapen en wakker liggen – met de droomlogica van Haruki Murakami en Rob van Essen.

Wil je het boek lezen?Een goede nachtrust in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Buurman. Lezen Een goede nachtrust Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN