De zin van het leven ben je zelf

De zin van het leven ben je zelf - Anton Slotboom | Northernlights300.org

...et Jimi Hendrix tot het meesmokkelen van drugs naar Colombia in plaats van andersom ... Boek over Deelder in aantocht: De zin van het leven ben je ... ... . Het compromisloze bestaan van Jules Deelder - De zin van het leven ben je zelf van Anton Slotboom (Paperback). 'Een biografie? Over mij? Ik ben toch niet dood?' Zo reageerde Jules Deelder de afgelopen jaren steevast op de vraag of hij zijn levensverhaal wilde laten opschrijven. Meestal keek hij er vies bij, een blik die hij direct wegspoelde met een stevige slok van zijn lievelingsdrank gin ... 'Een biografie? Over mij? Ik ben toch niet dood?' Zo reageerde Jules Deelder de ... bol.com | De zin van het leven ben je zelf, Anton Slotboom ... ... ... 'Een biografie? Over mij? Ik ben toch niet dood?' Zo reageerde Jules Deelder de afgelopen jaren steevast op de vraag of hij zijn levensverhaal wilde laten opschrijven. Meestal keek hij er vies bij, een blik die hij direct wegspoelde met een stevige slok v Persoonlijkheidspsycholoog Hubert Hermans schreef ooit al dat de zin van je leven gevonden wordt in wat je zelf als zin ziet en niet zozeer in de aanvaarding van een integrale bestaande visie. De zin van je bestaan is persoonlijk. Voor mij is de zin van het leven het leven zelf, het leven intens beleven en ervan genieten. De zin van het leven ben je zelf Het compromisloze bestaan van Jules Deelder Schrijver: Anton Slotboom (Nederland) Soort boek: biografie Uitgever: Just Publishers Verschenen: februari 2020 Omvang: 288 pagina's Uitgave: Paperback Jules Deelder centraal bij DWDD naar aanleiding van de biografie Op donderdag 20 februari 2020 zijn tv-koks Job Pattinasarany en Perry de Man … Lees verder Jules ......

INFORMATIE

AUTEUR
Anton Slotboom
DIMENSIE
10,17 MB
BESTANDSNAAM
De zin van het leven ben je zelf.pdf

OMSCHRIJVING

Aan de hand van interviews, fragmenten, tientallen nieuwe gesprekken met betrokkenen en intimi en vele uitgeplozen archieven reconstrueert schrijver Anton Slotboom het leven van de beroemdste Rotterdammer van Nederland.De zin van het leven ben je zelf schetst zo een compromisloos leven, doorspekt met liefde voor Sparta, Rotterdam, jazz, drugs en rock 'n' roll. Het is een boek over een leven vol bijzondere gebeurtenissen. Van een Rotterdamse nacht met Jimi Hendrix tot het meesmokkelen van drugs naar Colombia in plaats van andersom. En van de ontstaansgeschiedenis van Deelders mooiste gedichten tot zijn eeuwige zoektocht naar die ene perfecte jazz-LP.Jules Deelder, de zin van het leven ben je zelf is het allereerste boek dat over Deelders leven is geschreven. De titel is een citaat van hemzelf. Veel van zijn eigenzinnige levenswijsheden komen voor in het boek. Het is een eerbetoon aan Jules Deelder,Anton Slotboom (1980) schreef voor Algemeen Dagblad, Nieuwe Revu en NRC. Hij maakt nu radio en televisie voor TV Rijnmond. Net als Deelder is hij Spartaan. Slotboom schreef vijf boeken over Sparta en schreef ook mee aan boeken over de Eerste Wereldoorlog, PSV en Feyenoord.

Wil je het boek lezen?De zin van het leven ben je zelf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anton Slotboom. Lezen De zin van het leven ben je zelf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN