De olifantenfluisteraar

De olifantenfluisteraar - Lawrence Anthony | Northernlights300.org

...het leven in het reservaat vertelt Lawrence Anthony over zijn belevenissen met een kudde olifanten ... De olifantenfluisteraar | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Wanneer aan de Zuid-Afrikaanse natuurbeschermer Lawrence Anthony wordt gevraagd een kudde opstandige olifanten op te nemen in zijn Thula Thula, is zijn eerste reactie: niet doen. Omschrijving De olifantenfluisteraar Tegen de achtergrond van het leven in het reservaat vertelt Lawrence Anthony over zijn belevenissen met een kudde olifanten. Wanneer aan de Zuid-Afrikaanse natuurbeschermer Lawrence Anthony wordt gevraagd een kudde opstan ... De olifantenfluisteraar - Lawrence Anthony;;Graham Spence ... ... . Wanneer aan de Zuid-Afrikaanse natuurbeschermer Lawrence Anthony wordt gevraagd een kudde opstandige olifanten op te nemen in zijn Thula Thula, is zijn eerste reactie: niet doen. De olifantenfluisteraar Mijn leven met de kudde in de Afrikaanse wildernis Lawrence Anthony (met Graham Spence) Als natuurbeschermer Lawrence Anthony wordt gevraagd een kudde olifanten op te nemen op zijn Thula Thula Game Reserve, is zijn eerste reactie: weigeren. De olifantenfluisteraar Mijn leven met de kudde in de Afrikaanse wildernis Lawrence Anthony (met Graham Spence) Als natuurbeschermer Lawrence Anthony wordt gevraagd een kudde olifanten op te nemen op zijn Thula Thula Game Reserve, is zijn eerste reactie: weigeren. Maar Anthony is de laatste kans voor de kudde die regelmatig ontsnapt. Bestel nu online bij Stumpel.nl. Geen verzendkosten en snelle bezorging! De olifantenfluisteraar, ISBN 9789089756633, € 21.88. De olifantenfluisteraar Mijn leven met de kudde in de Afrikaanse wildernis Lawrence Anthony (met Gr De olifantenfluisteraar op boekenliefde.nl. Voeg toe aan verlanglijst: Mail naar vriend(in) /collega: Schrijf een recensie Auteur: Graham Spence; Lawrence Anthony: Prijs: € 22,50: Bindwijze: Boek, Paperback: Genre: Waargebeurde verhalen: Ligt deze titel in de winkel ... Lawrence Anthony, Graham Spence De olifantenfluisteraar. mijn leven met de kudde in de Afrikaanse wildernis. Gedrukt boek . Verhalen van de auteur (1950-2012) over zijn natuurbeschermingsproject in Zuid-Afrika, de dieren in het reservaat en de bijzondere band met een kudde olifanten die hij daar opnam. De olifantenfluisteraar Mijn leven met de kudde in de Afrikaanse wildernis Lawrence Anthony (met Graham Spence) Als natuurbeschermer Lawrence Anthony wordt gevraagd een kudde olifanten op te nemen op zijn Thula Thula Game Reserve, is zijn eerste reactie: weigeren. In dit hartverwarmende en ontroerende boek beschrijft Françoise Malby hoe ze alles op alles zet om de olifantenkudde, haar kudde, te beschermen en hoe ze haar droom, een opvangcentrum voor wilde dieren, wil waarmaken. Het is het prachtige vervolg op de wereldwijde bestseller De olifantenfluisteraar. Ook dit nieuwe boek raakt je in het hart en laat je niet meer los. Het laatste wat Françoise ......

INFORMATIE

AUTEUR
Lawrence Anthony
DIMENSIE
12,33 MB
BESTANDSNAAM
De olifantenfluisteraar.pdf

OMSCHRIJVING

De olifantenfluisteraar Mijn leven met de kudde in de Afrikaanse wildernis Lawrence Anthony (met Graham Spence) Als natuurbeschermer Lawrence Anthony wordt gevraagd een kudde olifanten op te nemen op zijn Thula Thula Game Reserve, is zijn eerste reactie: weigeren. Maar Anthony is de laatste kans voor de kudde die regelmatig ontsnapt. De dikhuiden zullen allemaal worden afgemaakt als Anthony ze niet opneemt. Anthony stemt toe, maar voordat hun verhuizing plaatsvindt breken de dieren opnieuw uit. De leidster van de kudde en haar kalf worden doodgeschoten. Als de overgebleven olifanten in Thula Thula arriveren zijn ze getraumatiseerd, onhandelbaar en heel gevaarlijk. Met oneindig veel geduld slaagt Lawrence Anthony er uiteindelijk in het vertrouwen van de kudde winnen. Hij beseft gaandeweg dat "zijn' olifanten hem veel leren over het leven, loyaliteit en vrijheid. Hun grote onderlinge verbondenheid maakt hem nederig. Tegen de achtergrond van het leven op het reservaat met onvergetelijke personages en dieren, vertelt Lawrence Anthony een ontroerend, inspirerend en humorvol verhaal dat diepe indruk op de lezer maakt. Zijn boek werd een wereldwijde besteller met vertalingen in o.a. in Frankrijk, Duitsland, Italië, China en Scandinavië. Enkele van de bijna 12.000 (!) vijfsterren reacties op Goodreads: - "This is a 10 star read. Fascinating and highly recommended' - "I felt so good while reading it — never wanted it to end. I cried a bit, too'- "This book was full of compassion, love, mystery and adventure' - "So poignant and so beautiful that I refused to put my book down' - "Words cannot describe how much I loved this book. It was an absolutely amazing story!'Lawrence Anthony (1950 - 2012) was een bekende natuurbeschermer. Zijn boek over de olifantenkudde bracht hem wereldwijde erkenning. Anthony's werk in Zululand wordt voortgezet door zijn vrouw Francoise Malby-Anthony.

Wil je het boek lezen?De olifantenfluisteraar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lawrence Anthony. Lezen De olifantenfluisteraar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN