De kracht van Scrum

De kracht van Scrum - Rini van Solingen | Northernlights300.org

... de invoering van scrum niet lang hoeft te worden voorbereid en dat het vooral gaat om de filosofie en de mindset 'Verwelkom verandering' ... Boekreview De kracht van Scrum - Ynnovate ... . De kracht van Scrum Rini van Solingen, Rini van Solingen, Eelco Rustenburg. Besproken in NRC. 0. Schrijf een recensie. Bindwijze: Hardback 22, 50. Levertijd: 1-3 werkdagen. Verzendkosten: € 1,95 per bestelling. In winkelmand. Productinformatie. EEN INSPIREREND VERHAAL OVER ... De kracht van Scrum . NUR Codes (sub) 800 Bedrijfskunde algemeen. Het onmisbare middenkader . Bloggen als een pro in 60 minuten . Het ... De kracht van Scrum door Rini van Solingen, Eelco ... ... ... De kracht van Scrum . NUR Codes (sub) 800 Bedrijfskunde algemeen. Het onmisbare middenkader . Bloggen als een pro in 60 minuten . Het recht op een baas . Emailmarketing in 60 minuten . Fail . Slimmer online werken in 60 minuten . Ik weet dat u liegt Tijdens de incompany training 'Scrum in het onderwijs' gaan docenten actief aan de slag met het opdoen van praktisch toepasbare kennis door middel van ervaringsleren en reflectie. Hierbij staat het thema 'Scrum in het onderwijs' centraal. De training wordt op maat aangepast met als doel naadloos aan te sluiten op de wensen en behoefte ... De kracht van SCRUM. Er is al veel over gezegd en geschreven; SCRUM, een ontwikkelmethode voor systemen. Voor softwareleveranciers is de methode niet meer weg te denken. Wat maakt deze methode zo populair? En interessanter nog, op welke manier is de methode in te zetten voor de ontwikkeling van complexe projecten, ... Afkomstig uit de rugbysport. Zijn waarde bewezen in de software wereld. De manier van werken zal ook zeker daarbuiten plaats gaan vinden. Ontdek de kracht van Scrum! Scrum biedt een alternatieve aanpak bij het managen van je project. Een stap-voor-stap aanpak om zoveel mogelijk waarde te leveren. Snel en effectief....

INFORMATIE

AUTEUR
Rini van Solingen
DIMENSIE
5,54 MB
BESTANDSNAAM
De kracht van Scrum.pdf

OMSCHRIJVING

De kracht van Scrum 2e druk is een boek van Rini van Solingen uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789043035095 Rini van Solingen & Eelco Rustenburg - De kracht van Scrum, 2e editie EEN INSPIREREND VERHAAL OVER EEN REVOLUTIONAIRE PROJECTMANAGEMENTMETHODE SCRUM is een op Lean gebaseerde projectmanagementmethode voor het snel en effectief ontwikkelen van software. Scrum hanteert een stap-voor-stap aanpak en stelt waardeverhoging, teamverantwoordelijkheid en klantbetrokkenheid centraal. Scrum wordt al veel gebruikt in de IT, maar is ook daarbuiten uitstekend toepasbaar en wint de laatste jaren dan ook enorm aan populariteit. Dit bijzondere managementboek in de stijl van een roman is in twee à drie uur te lezen. Het vertelt het verhaal van Mart Verhulst, CTO bij een softwarebedrijf, die worstelt met een hopeloos vertraagd softwareproject voor een Amerikaanse klant. Met behulp van Pekka, een Finse Scrum-coach, gooit hij het roer om, waarbij hij een aantal van de veelvoorkomende problemen in zijn organisatie structureel oplost. Rini van Solingen (Twitter: @solingen) is CTO bij Prowareness en in die rol actief als management consultant, trainer en coach op het gebied van Agile/Scrum en Agile Offshoring. Daarnaast is hij deeltijdhoogleraar aan de TU Delft op het onderwerp global software engineering. Eelco Rustenburg (Twitter: @eelco1969) is partner bij Blinklane, het adviesbedrijf dat 'succeed beyond ambition' nastreeft in alles wat zij doet. Eelco drijft daar de agile practice, die als doel heeft Agile in de business in Nederland diep te verankeren.

Wil je het boek lezen?De kracht van Scrum in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rini van Solingen. Lezen De kracht van Scrum Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN