De kracht van focussen

De kracht van focussen - A. Weiser Cornell | Northernlights300.org

...e wijsheid van je lichaam te verkennen en deze te laten doorwerken in je dagelijks leven ... Focussen - Boek Erna de Bruijn ... . De grondlegger van focussen is helaas overleden. Toch zijn er nog een aantal (niet hippe) filmpjes op YouTube te vinden. In deze film geeft Gendlin extra uitleg over het proces van enerzijds de positieve effecten van de aanwezigheid van anderen op je proces en anderszijds je lichaam dat zoveel meer is. Focussen geeft je toegang tot de wijsheid van je eigen lichaam. Met deze even zachtaardige als krachtige vaardigheid bereik je positieve veranderingen ... bol.com | Focussen | 9789401417655 | Erna de Bruijn | Boeken ... . Met deze even zachtaardige als krachtige vaardigheid bereik je positieve veranderingen in je leven. Bij het focussen geef je aandacht aan iets in je lijf dat nog vaag, maar wel voelbaar is en dat te maken heeft met een situatie in je leven. Als je bij dat 'iets' stilstaat, op een vrien Ons Nederlandstalige focusboek Focussen De kracht van innerlijk luisteren is in 2014 verschenen bij uitgever Lannoo. In 2018 verscheen de zesde druk. Uit de tekst van Lannoo op de achterkant van het boek. In dit toegankelijke basisboek, geschikt voor zowel beginnende als meer geoefende focussers, ... Dat maakt haar tot de ideale auteur om het focussen bij de lezer te introduceren. Met behulp van De kracht van focussen kun je stap voor stap leren de wijsheid van je lichaam te verkennen en deze te laten doorwerken in je dagelijks leven. Focussen geeft je toegang tot de wijsheid van je eigen lichaam. Met deze even zachtaardige als krachtige vaardigheid bereik je positieve veranderingen in je leven. Bij het focussen geef je aandacht aan iets in je lijf dat nog vaag, maar wel voelbaar is en dat te maken heeft met een situatie in je leven. Als je bij dat 'iets' stilstaat, op een vriendelijke, uitnodigende manier, krijgt het de ... De kracht van Focussen (A. Weiser Cornell) Voor het leren toepassen van Focusing binnen je werk als professioneel begeleider en behandelaar kun je een praktijkgericht cursustraject volgen. 'Focussen voor professionele begeleiders en behandelaars' is een al jaren lopend traject wat al vele professionals heeft verrijkt. Focussen en Authenticiteitcirkel nodigen de Persoon van Zijn uit. De Persoon van Zijn is een beleving van een uniek persoon die bestaat uit non duale essenties zoals; helderheid, koninklijkheid, versmeltende liefde, kracht, vreugde, spontaniteit, leegte, etc. Vanuit de Persoon van Zijn wordt het leven ervaren als probleemloos. Probleemloos in die zin dat de emotionele commotie en lading uit ... De kracht van focussen book. Read reviews from world's largest community for readers. Achterflap:Focussen heeft je toegang tot de wijsheid van je eigen ......

INFORMATIE

AUTEUR
A. Weiser Cornell
DIMENSIE
3,66 MB
BESTANDSNAAM
De kracht van focussen.pdf

OMSCHRIJVING

Focussen geeft je toegang tot de wijsheid van je eigen lichaam. Met deze even zachtaardige als krachtige vaardigheid bereik je positieve veranderingen in je leven. Bij het focussen geef je aandacht aan iets in je lijf dat nog vaag, maar wel voelbaar is en dat te maken heeft met een situatie in je leven. Als je bij dat 'iets' stilstaat, op een vriendelijke, uitnodigende manier, krijgt het de kans zich kenbaar te maken. Het is een proces dat je helpt erachter te komen wie je in wezen bent, wat je werkelijk voelt en wat je echt wilt. Het kan andere processen, zoals het ontwikkelen van je eigen kwaliteiten, allerlei vormen van therapie en lichaamswerk, je spirituele ontplooiing, ten goede komen.Ann Weiser Cornell, die talloze workshops in Noord-Amerika, Europa en het Verre Oosten heeft geleid, leerde het focussen bij Eugene Gendlin, de grondlegger ervan. In het begin had zij er moeite mee zich deze techniek eigen te maken, maar ze vond het belangrijk genoeg om door te zetten. Dat maakt haar tot de ideale auteur om het focussen bij de lezer te introduceren. Met behulp van De kracht van focussen kun je stap voor stap leren de wijsheid van je lichaam te verkennen en deze te laten doorwerken in je dagelijks leven.

Wil je het boek lezen?De kracht van focussen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Weiser Cornell. Lezen De kracht van focussen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN