De kern van Reiki

De kern van Reiki - Diane Stein | Northernlights300.org

...de overdracht van de Reiki-graden alleen van meester op leerling mag plaatsvinden ... De kern van Reiki - Diane Stein - Pleïade Tilburg ... . In haar internationale bestseller - met dertien drukken vanaf 1996 een van de pijlers onder het Altamira-Bechtfonds - deed ze het hele systeem uit de doeken. De Kern van Reiki - Diane Stein. ISBN nr: 9023009185. Reiki is een oeroude, eenvoudige en effectieve behandelingsmethode waarin met handoplegging wordt gewerkt. Het Japanse woord Reiki betekent 'universele levenskracht'. In het Westen is de ... De kern van Reiki | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Het Japanse woord Reiki betekent 'universele levenskracht'. In het Westen is deze methode pas de laatste decennia doorgebroken. De Kern van Reiki - Diane Stein. 29 29 x gezien 0 0 x bewaard sinds 21 mei '20, 12:21. Bewaar ... Reiki (Japans voor 'universele levenskracht') is een oeroude, eenvoudige en effectieve behandelingsmethode waarin met handoplegging wordt gewerkt. Inmiddels is reiki een bekende en geaccepteerde healingtechniek binnen de alternatieve geneeswijzen. De kern van reiki van reiki-master Diane Stein biedt een overzicht van alle aspecten van reiki. Reiki (het Japanse woord betekent 'universele levenskracht') is een oeroude, eenvoudige en effectieve behandelingsmethode waarin met handoplegging wordt gewerkt. Reiki is een bekende en inmiddels geaccepteerde behandelingsmethode binnen de alternatieve geneeswijzen. De kern van Reiki biedt een volledig overzicht van alle aspecten van Reiki. De kern van Reiki biedt een volledig overzicht van alle aspecten van Reiki; Diane Stein geeft informatie over de drie graden die Reiki kent en klapt daarmee willens en wetens uit de school, ervan overtuigd als zij is dat Reiki-healing alle mensen toebehoort. De kern van Reiki (het Japanse woord betekent 'universele levenskracht') is een oeroude, eenvoudige en effectieve behandelingsmethode waarin met handoplegging wordt...

INFORMATIE

AUTEUR
Diane Stein
DIMENSIE
11,32 MB
BESTANDSNAAM
De kern van Reiki.pdf

OMSCHRIJVING

Reiki (Japans voor "universele levenskracht') is een oeroude, eenvoudige en effectieve behandelingsmethode waarin met handoplegging wordt gewerkt. Inmiddels is reiki een bekende en geaccepteerde healingtechniek binnen de alternatieve geneeswijzen. De kern van reiki van reiki-master Diane Stein biedt een overzicht van alle aspecten van reiki. Alle drie de graden van reiki komen aan bod. Het is geschikt voor healers zelf, maar ook voor geïnteresseerden. Dit boek is een klassieker en een veelgebruikt studieboek.

Wil je het boek lezen?De kern van Reiki in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diane Stein. Lezen De kern van Reiki Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN