De geheimen van het winterhuis

De geheimen van het winterhuis - Sarah Lark | Northernlights300.org

...rijgbaar bij Rakuten Kobo. Drie vrouwen - Ellinor, Liliana en Dana - in drie verschillende tijden en drie verschillende landen, gaan op zoek naar d ... Uitgeverij De Fontein | Win de geheimen van het winterhuis ... ... ... De romans van Sarah Lark hebben al miljoenen lezers over de hele wereld bereikt. Haar nieuwste boek De geheimen van het winterhuis doet denken aan de zeven zussen boeken van Lucinda Riley. Drie vrouwen - Ellinor, Liliana en Dana - in drie verschillende tijden en drie verschillende landen, gaan op zoek naar de betekenis van familie. De geheimen van het winterhuis ... veelvuldig content van de webcatalogus of het cWise-systeem te downloaden of in te voeren. Uw account is gekop ... De geheimen van het winterhuis - webcat.hostedwise.nl ... . De geheimen van het winterhuis ... veelvuldig content van de webcatalogus of het cWise-systeem te downloaden of in te voeren. Uw account is gekoppeld aan uw bibliotheekabonnement. De accountgegevens mogen niet gedeeld worden met derden die geen recht hebben op het gebruik van dit abonnement. ... Ze was alleen in de geheime gang. Elizabeth keert terug naar Winterhuis Hotel, het hotel van haar grootvader. Het is er fantastisch met een snoepkeuken, bioscoop, skibaan en een bibliotheek met duizenden boeken. Maar het is ook een hotel met een duister verleden, vol raadsels en geheimen. Midden in de nacht hoort Elizabeth iemand wegrennen. Bestel De geheimen van het winterhuis Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies 'De geheimen van het winterhuis' is een meeslepende roman over drie vrouwen, in drie verschillende tijden en drie verschillende landen, die op zoek gaan naar de betekenis van familie. Titel: De geheimen van het Winterhuis Hotel Uitgeverij: Leopold Jaartal: 2019 Bladzijden: 328 Illustrator: Chloe Bristol Vertaler: Imme Dros Genre: detective Leeftijd: 10+ Lees dit boek De leukste plek om een boek te kopen is de (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun deze we...

INFORMATIE

AUTEUR
Sarah Lark
DIMENSIE
9,74 MB
BESTANDSNAAM
De geheimen van het winterhuis.pdf

OMSCHRIJVING

Drie vrouwen – Ellinor, Liliana en Dana – in drie verschillende tijden en drie verschillende landen, gaan op zoek naar de betekenis van familie.Ellinors wereld stort in als ze er per ongeluk achter komt dat zij en haar moeder niet verwant zijn aan de rest van hun familie. Op zoek naar de waarheid over haar afkomst reist Ellinor van Wenen naar Kroatië en Nieuw-Zeeland, en ontdekt zo een tragisch liefdesverhaal en een groot familiegeheim… Een meeslepende roman over drie vrouwen, in drie verschillende tijden en drie verschillende landen, die op zoek gaan naar de betekenis van familie. De boeken van Sarah Lark hebben al miljoenen lezers over de hele wereld bereikt. Voor de lezers van Lucinda Riley, Kate Furnivall en Diney Costeloe.

Wil je het boek lezen?De geheimen van het winterhuis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarah Lark. Lezen De geheimen van het winterhuis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN