De dood van Harriet Monckton

De dood van Harriet Monckton - Elizabeth Haynes | Northernlights300.org

...Bromley die ze regelmatig ... De dood van Harriet Monckton is een bijzonder verhaal gezien het gebaseerd is op waargebeurde feiten ... De dood van Harriet Monckton | LeesKost ... . De auteur zal fictie vermengen met non-fictie, door de feiten die er zijn aan te vullen met hoe het volgens haar wel een keer "zou" kunnen gebeurd zijn. Een boeiend en waar gebeurd verhaal dat in handen van Haynes leidt tot de oplossing van het mysterie wie Harriet vermoordde. Elizabeth Haynes - De dood van Harriet Monckton. Vertaald uit het Engels (The Murderr of Harriet Monckton) door Yolande Ligterin ... De dood van Harriet Monckton | Bibliotheek Antwerpen ... . Elizabeth Haynes - De dood van Harriet Monckton. Vertaald uit het Engels (The Murderr of Harriet Monckton) door Yolande Ligterink. ISBN 978-90-261-4904-7, 512 pagina's, € 22,50. Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door de Volkskrant. harriet monckton Cultuur & Media Elizabeth Haynes heeft met De dood van Harriet Monckton haar meesterwerk geschreven. In november 1843 wordt de 23-jarige lerares Harriet Monckton dood gevonden achter de kapel in Bromley die ze regelmatig bezocht. Het dorp is geschokt, helemaal wanneer het autopsierapport vermeldt dat ze zwanger was. Elizabeth Haynes heeft met De dood van Harriet Monckton haar meesterwerk geschreven. In november 1843 wordt de 23-jarige lerares Harriet Monckton dood gevonden achter de kapel in Bromley die ze regelmatig bezocht. Het dorp is geschokt, helemaal wanneer het autopsierapport vermeldt dat ze zwanger was. In november 1843 wordt de 23-jarige lerares Harriet Monckton dood gevonden achter de kapel in Bromley die ze regelmatig bezocht. Het dorp is geschokt, helemaal wanneer het autopsierapport vermeldt dat ze zwanger was. Harriet bleek verwikkeld te zijn in relaties met ten minste drie mannen, maar ook haar goede vriendin Frances wordt gezien als verdachte in deze moordzaak. De dood van Harriet Monckton is gebaseerd op historische feiten.--Deze tekst verwijst naar de paperback editie. Over de auteur. Elizabeth Haynes schreef psychologische thrillers die wereldwijd vertaald zijn en waarvoor ze diverse prijzen won.--Deze tekst verwijst naar de paperback editie....

INFORMATIE

AUTEUR
Elizabeth Haynes
DIMENSIE
7,37 MB
BESTANDSNAAM
De dood van Harriet Monckton.pdf

OMSCHRIJVING

1843. Harriet Monckton wordt dood aangetroffen. Vergiftigd of door eigen hand? Ze bleek verwikkeld te zijn in diverse relaties maar ook haar goede vriendin Frances is verdachte in deze zaak.Getipt door het DWDD-Boekenpanel!Elizabeth Haynes heeft met De dood van Harriet Monckton haar meesterwerk geschreven.In november 1843 wordt de 23-jarige lerares Harriet Monckton dood gevonden achter de kapel in Bromley die ze regelmatig bezocht. Het dorp is geschokt, helemaal wanneer het autopsierapport vermeldt dat ze zwanger was. Harriet bleek verwikkeld te zijn in relaties met ten minste drie mannen, maar ook haar goede vriendin Frances wordt gezien als verdachte in deze moordzaak. Wie heeft Harriet vermoord en wie is de vader van haar ongeboren kind?Elizabeth Haynes schreef vier psychologische thrillers die wereldwijd vertaald zijn en waarvoor ze diverse prijzen won. De dood van Harriet Monckton is gebaseerd op historische feiten.

Wil je het boek lezen?De dood van Harriet Monckton in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elizabeth Haynes. Lezen De dood van Harriet Monckton Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN