Schaamteloos delegeren

Schaamteloos delegeren - Taco Oosterkamp | Northernlights300.org

...t veel praktische tips, maar legt ook uit welke methodes en concepten erachter zitten ... Schaamteloos delegeren | Intermediair.nl ... . Schaamteloos delegeren. Wat een heerlijke titel. Taco Oosterkamp geeft hiermee meteen het probleem weer waar veel leidinggevenden en ondernemers mee kampen: ze delegeren te weinig. Bijvoorbeeld uit angst om dingen los te laten, omdat het teveel tijd kost of vanwege de slechte kwaliteit van werk die medewerkers hen leveren. Wie schaamteloos gaat delegeren kan zijn eigen werktijd ook nog eens dramatisch inp ... Training: Schaamteloos delegeren - Springest ... . Wie schaamteloos gaat delegeren kan zijn eigen werktijd ook nog eens dramatisch inperken, goed voor de broodnodige balans tussen werk en privéleven. Schaamteloos delegeren is geen droge kost, maar een heerlijk leesbaar managementboek voor ... Schaamteloos delegeren direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com HOE DEZE WORKSHOP JE SCHAAMTELOOS HELPT MET DUURZAAM DELEGEREN. Taco Oosterkamp leert je met een andere bril naar delegeren te kijken. Niet vanuit emotie, maar vanuit bedrijfseconomische afwegingen. Hij geeft je tientallen praktische tips en direct bruikbare handvatten die je direct in jouw eigen praktijk kunt toepassen. Schaamteloos delegeren bestaat voor 95 procent uit tekst. Hier en daar bevat het een cartoon, maar het boek zou completer en beter behapbaar worden met behulp van duidelijke procestekeningen en diagrammen. Wellicht zijn dat tips voor een eventuele volgende editie! Theo Sikkema is adviseur bij Adviestalent. 4 schaamteloos delegeren ' Schaamteloos delegeren brengt een heleboel zaken die we eigenlijk wel weten op zulke wijze samen dat je ook zin krijgt om er wat aan te gaan doen. Wie zichzelf eerlijk een vraag durft te stellen, vindt gegarandeerd Koop Schaamteloos delegeren van Oosterkamp, Taco met ISBN 9789462201682. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Schaamteloos delegeren 'Ik kan het zelf beter.' - 'Ik kan het sneller.' - 'En ze doen het toch niet zoals ik het wil.' Klinkt bekend? Delegeren is misschien wel de belangrijkste vaardigheid die moderne leiders, directeuren, managers en ondernemers nodig hebben. Maar er wordt nog veel mee geworsteld. Schaamteloos delegeren is geen droge kost, maar een heerlijk leesbaar managementboek voor op kantoor, in bed of aan het strand. Bestsellerauteur Taco Oosterkamp geeft veel praktische tips, maar legt ook uit welke methodes en concepten erachter zitten....

INFORMATIE

AUTEUR
Taco Oosterkamp
DIMENSIE
7,76 MB
BESTANDSNAAM
Schaamteloos delegeren.pdf

OMSCHRIJVING

Schaamteloos delegeren 2e druk is een boek van Taco Oosterkamp uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789462201682 'Ik kan het zelf sneller.' 'Ze doen het niet goed genoeg.' Klinkt dat bekend? Delegeren is misschien wel de belangrijkste vaardigheid die van moderne leiders, directeuren, managers en ondernemers vereist wordt, maar toch wordt er nog veel mee geworsteld. Dat moet anders, want delegeren helpt je om tijd vrij te maken voor groei van je impact en omzet. Bovendien is het goed voor het team. Wie beter delegeert, kan zijn eigen werktijd soms dramatisch inperken. Het is dus ook nog goed voor de broodnodige balans tussen werk en privéleven. Schaamteloos delegeren is geen droge kost, maar een heerlijk leesbaar managementboek voor op kantoor, in bed of aan het strand. Bestsellerauteur Taco Oosterkamp geeft veel praktische tips, maar legt ook uit welke concepten erachter zitten. En hij vertelt met smaak verhalen over zichzelf en zijn klanten.

Wil je het boek lezen?Schaamteloos delegeren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Taco Oosterkamp. Lezen Schaamteloos delegeren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN