Projectmatig werken anno nu

Projectmatig werken anno nu - Patries Quant | Northernlights300.org

...et je 'gewone' dagelijkse activiteiten? Deze training brengt je in hoog tempo op het niveau dat nodig is om effectief projectmatig te kunnen werken ... Boek: Projectmatig werken anno nu - Geschreven door Floris ... ... . Je leert succesvol omgaan met belangrijke elementen als doelstellingen, ... De inhoudsopgave van Projectmatig werken anno nu gaf mij dan ook een 'Bingo' gevoel, het internationale aspect zag ik terug in de casus over China én een hoofdstuk gewijd aan informatietechnologie. Mijn verwachting was dan ook dat ik uit dit boek iets mee zou kunnen nemen de praktijk in. Dit boek kijkt naar de traditionele watervalmethode en ... PDF PROJECTMATIG WERKEN ANNO NU - Managementboek.nl ... . Mijn verwachting was dan ook dat ik uit dit boek iets mee zou kunnen nemen de praktijk in. Dit boek kijkt naar de traditionele watervalmethode en de scrummethode. Projectmatig werken anno nu is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Projectmatig werken anno nu PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Projectmatig werken anno nu Projectmatig werken anno nu. Op naar een nieuwe aanpak! De planning van het project dreigt uit te lopen, het budget wordt overschreden, de opdrachtgever wil toch net iets anders en ondertussen loopt de projectleider zich de benen uit het lijf om de deadline nog enigszins te halen. Projectmatig werken anno nu. Op naar een nieuwe aanpak! De planning van het project dreigt uit te lopen, het budget wordt overschreden, de opdrachtgever wil toch net iets anders en ondertussen loopt de projectleider zich de benen uit het lijf om de deadline nog enigszins te halen. * Inzicht in verschillende methodes * Met praktijkvoorbeelden Projectmatig werken anno nu. Op naar een nieuwe aanpak! De planning van het project dreigt uit te lopen, het budget wordt overschreden, de opdrachtgever wil toch net iets anders en ondertussen loopt de projectleider zich de benen uit het lijf om de deadline nog enigszins te halen. 9789462720879 Projectmatig werken anno nu koop je tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. Combipakket 'Projectmatig werken anno nu' en 'Sprint jezelf door scrum' van Patries Quant, Floris Quant, 9789462721463 voor € 32,95 bij Businezz. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Projectmatig werken anno nu - Op naar een nieuwe aanpak! Boeken bij dit artikel. Projectmatig werken anno nu. Patries Quant. Floris Quant. rating (1) € 22,95 + bestellen. Verwante artikelen. podcast. Patries Quant over leidinggeven. boekenkast. De boekenkast van Patries Quant. Projectmatig werken anno nu van Patries Quant, Floris Quant, 9789462720879 voor € 22,95 bij Businezz. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Bestel Projectmatig werken anno nu van Floris Quant;;Patries Quant. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd...

INFORMATIE

AUTEUR
Patries Quant
DIMENSIE
6,3 MB
BESTANDSNAAM
Projectmatig werken anno nu.pdf

OMSCHRIJVING

* Inzicht in verschillende methodes* Met praktijkvoorbeeldenProjectmatig werken anno nu.Op naar een nieuwe aanpak!De planning van het project dreigt uit te lopen, het budget wordt overschreden, de opdrachtgever wil toch net iets anders en ondertussen loopt de projectleider zich de benen uit het lijf om de deadline nog enigszins te halen. Hoewel het project goed is voorbereid, de opdrachtgever akkoord heeft gegeven en het projectteam zich gecommitteerd heeft aan de activiteitenplanning, gaat hettoch niet lukken! Herkenbaar?Het lijkt erop dat de 'traditionele' methode in veel gevallen niet meer werkt. En dat is niet gek. Want die methode gaat uit van een overzichtelijke, analoge wereld, een wereld waarin alles minutieus kan worden voorbereid en keuzes van tevoren kunnen worden gemaakt. Maar die wereld bestaat niet meer. Er verandert nu zo veel en zo snel dat je je heel vaak geen lange voorbereiding en vooraf gemaakte keuzes meer kunt veroorloven. Je kunt bij een project geen maanden meer vooruit kijken: een tijdspanne van twee weken is al veel. Zo'n wereld vraagt steeds vaker om een andere manier van Projectmatig Werken.Dit boek leert je wanneer je voor welke methode kiest: de traditionele methode of de nieuwe scrummethode. De praktijkvoorbeelden helpen je die keus te maken. Want natuurlijk is niet alles wat nieuw en in de mode is per se beter: bij bepaalde projecten is de traditionele methode nog steeds de beste, maar bij andere juist niet. Uiteraard leer je ook wat beide methodes inhoudenen hoe je ermee werkt. Kunnen werken met 'oud 'en 'nieuw' maakt je flexibeler, en geeft je een nog steviger basis om projecten te managen!

Wil je het boek lezen?Projectmatig werken anno nu in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patries Quant. Lezen Projectmatig werken anno nu Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN