Over de werking van Yoga

Over de werking van Yoga - Gesche Michael Roach | Northernlights300.org

...ISBN: 9789075636758) from Amazon's Book Store ... Amazon.fr - Over de werking van Yoga: een verhaal van ... ... . Everyday low prices and free delivery on eligible orders. In zijn boek laat Eddie Stern ons de werking van het zenuwstelsel zien volgens yoga en volgens de wetenschap. Hij beschrijft welke processen er onder het oppervlak van ons lichaam plaatsvinden en geeft aan hoe we met behulp van yoga ons leven kunnen sturen en veranderen. In zijn boek laat Eddie Stern ons de werking van het zenuwstelsel zien volgens yoga en volgens de wetenschap. Hij beschrijft welke processen er onder het ... Over de werking van Yoga, Gesche Michael Roach - Paperback ... ... . Hij beschrijft welke processen er onder het oppervlak van ons lichaam plaatsvinden en geeft aan hoe we met behulp van yoga ons leven kunnen sturen en veranderen. Fnac: een verhaal van wijsheid, Over de werking van Yoga, Michael Rodach, Margriet Bloemhof". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Noté /5: Achetez Over de werking van Yoga: een verhaal van wijsheid de Roach, Gesche Michael, MacNally, Christie, Bloemhof, Margriet: ISBN: 9789075636758 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Over de werking van Yoga door Gesche Michael Roach; Christie MacNally, EAN 9789075636758. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer ... Alles over yoga en oefeningen deel 1. 5 (1) ... Spijsvertering systeem - Verbetering van de bloedcirculatie en de masserende werking van de omliggende spieren zorgt voor een versnelling van een anderzijds trage spijsvertering. Musculoskeletaal - Gewrichten worden op hun volledige bereik getest, ... Een van de voordelen die aanhangers vaak aan yoga toeschrijven, is dat het zo goed zou zijn voor de lijn. In Eerlijk over yoga haalt William Broad die bewering overtuigend onderuit. Zeker de meer traditionele vormen van yoga, die waarin lichaamsbewustzijn en ontspanning centraal staat, zijn allesbehalve slank makend. Bestel Over de werking van Yoga van Michael Roach;;Christie MacNally. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Compra Over de werking van Yoga: een verhaal van wijsheid. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei...

INFORMATIE

AUTEUR
Gesche Michael Roach
DIMENSIE
6,18 MB
BESTANDSNAAM
Over de werking van Yoga.pdf

OMSCHRIJVING

De Yoga Sutra van Patanjali werd meer dan 2000 jaar geleden op schrift gesteld. Tot op de dag van vandaag heeft deze wonderbaarlijke tekst haar waarde behouden; zij dient nog altijd yogabeoefenaars van velerlei pluimage tot leidraad. ‘Over de werking van yoga’ laat aan de hand van Patanjali’s Sutra’s in romanvorm de reikwijdte van yoga zien. In een verrukkelijk en vlot geschreven verhaal wordt onthuld hoe Yoga het vermogen bezit ons ten diepste te helen. Het verhaal speelt in de tijd dat deze kostbare leringen vanuit India Tibet bereikten waar yoga al snel populair werd en zich ook verder ontwikkelde. De schrijvers van dit boek brachten jaren door in Tibetaanse kloosters en werden door enkele van de laatste grote Tibetaanse Lama’s van het Oude Tibet getraind in het lezen en in praktijk brengen van de originele oude teksten over de werking van yoga. Michael Roach, auteur van o.a. ‘De diamantslijper’ en een eigen vertaling van de Yoga Sutra, mag zich na 20 jaar studie in het Tibetaanse Sera Mey klooster Geshe noemen (doctor in het Tibetaans Boeddhisme), maar hij is eveneens afgestudeerd aan de Princeton Universiteit en ontving de Presidentiële medaille voor uitstekende studieprestaties. Christie McNally vertaalt en doceert oude Tibetaanse- en Sanskriet-teksten. Ze is afgestudeerd aan de Universiteit van New York en studeerde in kloosters in Nepal en India. Zij is docente aan de Diamond Mountain Universiteit in Arizona. Ze heeft intensief yoga gestudeerd bij enkele van de grootste Tibetaanse, Indiase, en Westerse yogameesters.

Wil je het boek lezen?Over de werking van Yoga in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gesche Michael Roach. Lezen Over de werking van Yoga Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN