Meer succes met LinkedIn!

Meer succes met LinkedIn! - Corinne Keijzer | Northernlights300.org

...oor de meer ervaren gebruikers. Je vraagt je bijna af of ze nog wel bestaan, mensen die nog niet op LinkedIn actief zijn ... Boek: Meer succes met LinkedIn! - Geschreven door Corinne ... ... . Nou vergis je niet, het zijn er veel meer dan je denkt. Meer succes met LinkedIn. De HeadsUp van november stond in het teken van 'Meer succes met LinkedIn - Social selling'. LinkedIn-expert Annelies van Toledo vertelde deze avond over zakelijke mogelijkheden van LinkedIn en gaf praktische tips voor het zichtbaar maken van jouw profiel. ', 'LinkedIn voor bedrijven' en 'Meer succes met de LinkedIn Sales Navigator! Daarnaast blogt Corinne veel over Linked ... Meer succes met LinkedIn! - Frankwatching Boeken ... . ', 'LinkedIn voor bedrijven' en 'Meer succes met de LinkedIn Sales Navigator! Daarnaast blogt Corinne veel over LinkedIn en social media op haar eigen website en op Marketingfacts , wordt ze regelmatig gevraagd haar advies en ongezouten mening te geven op televisie, radio, in kranten en vakbladen en is ze in 2017 zzp'er van het jaar geworden in de categorie 'Coaching & Training' . Jammer, want LinkedIn biedt zoveel meer voor professionals. Na het lezen van dit boek van LinkedIn expert Corinne Keijzer, dat bestaat uit ruim 240 pagina's in kleur, snap je de meerwaarde van LinkedIn en ben jij ook in staat zakelijk succes uit dit professionele platform te halen. Begin je net met LinkedIn gestart of heb je al jaren een account, deze online LinkedIn training past bij jou als je meer resultaat wilt halen uit je profiel. Of je nu freelancer, accountmanager, CEO of recruiter bent: met deze cursus LinkedIn zet je de stap naar een volgend niveau. Vorig jaar besloot ik al om zelf een LinkedIn boek op de markt te brengen. Mijn gratis handleiding LinkedIn is ondertussen bijna 75.000 (!) keer gedownload ...

INFORMATIE

AUTEUR
Corinne Keijzer
DIMENSIE
10,33 MB
BESTANDSNAAM
Meer succes met LinkedIn!.pdf

OMSCHRIJVING

Veel mensen zien LinkedIn nog steeds als een database voor contacten of denken dat je het alleen maar gebruikt bij het zoeken naar een nieuwe baan. Jammer, want LinkedIn biedt zoveel meer voor professionals. Na het lezen van dit e-book, wat bestaat uit 435 pagina's, snap je de meerwaarde van LinkedIn en ben ook jij in staat zakelijk succes uit dit uitgebreide platform te halen. Zorg ervoor dat je je concurrentie voor blijft en leer alle geheimen rondom social selling. De bekende Nederlandse LinkedIn expert Corinne Keijzer verklapt je alle ins en outs van het succes dat zij met LinkedIn heeft op basis van jarenlange praktijkervaring bij tientallen bedrijven en organisaties. Dit e-boek is een must read voor alle salesmanagers, accountmanagers, relatiemanagers, marketing- en communicatie professionals, HR medewerkers, managers, directieleden en alle andere professionals die zichzelf serieus nemen.Inhoudsopgave:Hoofdstuk 1: Het belang van LinkedInHoofdstuk 2: Een professioneel profielHoofdstuk 3: Je LinkedInprofiel professionaliserenHoofdstuk 4: De statistieken van jouw profielHoofdstuk 5: Je persoonlijke instellingenHoofdstuk 6: Zoekfunctie, connecties en uitnodigingenHoofdstuk 7: Updates en blogs schrijvenHoofdstuk 8: Berichteninbox en meldingenHoofdstuk 9: GroepenHoofdstuk 10: Zoeken naar vacaturesHoofdstuk 11: Mobiele applicaties en handige toolsOver de auteur Corinne Keijzer:Corinne is volledig gespecialiseerd in socialmedia-marketing en richt zich daarnaast als officieel ambassadeur van LinkedIn vooral op het wegwijs maken van professionals op LinkedIn, met name op gebied van social selling, marketing en personal branding. Daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte workshops en trainingen, wordt ze veel gevraagd als spreker en is ze auteur van dé LinkedIn handleiding voor personen welke al ruim 100.000 keer gedownload is.Ze schreef daarnaast ook de boeken en e-books "Facebook voor ondernemers', "Meer succes met LinkedIn!", "Meer succes met de LinkedIn Sales Navigator!" en "LinkedIn voor bedrijven' en geeft online video trainingen over LinkedIn via Digital Moves Academy.Daarnaast blogt Corinne veel over LinkedIn en social media op haar eigen website https://www.corinnekeijzer.nl en op Marketingfacts.nl en wordt ze regelmatig gevraagd door tv, kranten, vakbladen en magazines om haar mening te geven over social media. Corinne is in 2017 zzp'er van het jaar geworden in de categorie "Coaching & Training'.

Wil je het boek lezen?Meer succes met LinkedIn! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Corinne Keijzer. Lezen Meer succes met LinkedIn! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN