Gevaarlijk spel

Gevaarlijk spel - Liesbeth van Kempen | Northernlights300.org

...uwen en ze leren vaardigheden die ze nodig kunnen hebben in het dagelijks leven ... Gevaarlijk spel - OCLC ... . Het belangrijkste is om je kind te leren omgaan met gevaarlijke voorwerpen. Gevaarlijk spel (Paperback). Journaliste Maaike Landman weet net dat ze zwanger is van haar collega Paul Kamp als hij om het leven komt bij een... ZEMBLA - Gevaarlijk spel - het vervolg woensdag 15 februari om 21:20 uur bij de VARA op NPO 2. In Langs de Lijn En Omstreken licht onderzoeksleider en toxicoloog Jacob de Boer de bevindingen toe. 'Ik zou mijn kinderen er niet op laten spelen.' Transcriptie van deze uitzend ... Gevaarlijk spel [recensie] - TrotseMoeders: magazine voor ... ... . 'Ik zou mijn kinderen er niet op laten spelen.' Transcriptie van deze uitzending. Gevaarlijk Spel heb je in een mum van tijd uit doordat het verhaal spannend is, goed in elkaar zit en nergens indut. En dan te bedenken dat dit pas haar debuut is. Laten we hopen dat een tweede boek van Liesbeth van Kempen niet net zo lang op zich laat wachten als dit debuut, want ik ben erg nieuwsgierig naar een volgend boek. Geschreven bij Gevaarlijk spel. Het eerste boek van Marjolein , echt super , om in een adem uit te lezen , je kan hem eigenlijk niet wegleggen , ik hoop zeker dat ze nog meer van zulke spannende boeken gaat schrijven , kijk er echt naar uit , wanneer komt de 2 de uit . Dit is echt de serie. Gevaarlijk spel vind ik niet zo goed als bloedkoorts maar ik vind wel 5 sterren waard. Er zitten veel spannende momenten in het boek en het is vaak gewoon moeilijk om het boek weg te leggen en daarna pas verder te lezen. Gevaarlijk spel [recensie] Isolde 13 juli 2017 Lezen Wanneer officier van justitie Margot spoorloos verdwijnt en kort daarna ook haar man, maakt collega Louise zich grote zorgen. Macron waarschuwt Turkije: 'Speel geen gevaarlijk spel in Libië' De Franse president Emmanuel Macron heeft Turkije gewaarschuwd dat zijn land de militaire interventie van de Turken in Libië 'niet zal tolereren'. Volgens hem speelt Ankara een 'gevaarlijk spel' in Libië. Redactie 22 juni 2020, 23:21 Gevaarlijk spel is deel 3 van de Knight & Culverhouse serie van Adam Croft. Mildenheath wordt opgeschrikt door moorden die een enge gelijkenis vertonen met de gruwelijke en griezelige misd...

INFORMATIE

AUTEUR
Liesbeth van Kempen
DIMENSIE
10,48 MB
BESTANDSNAAM
Gevaarlijk spel.pdf

OMSCHRIJVING

Het thrillerdebuut Gevaarlijk spel van Liesbeth van Kempen is een aanrader voor de fans van Esther Verhoef en de dramaserie Hollands Hoop.Wanneer officier van justitie Margot spoorloos verdwijnt en kort daarna ook haar man, maakt collega Louise zich grote zorgen. Ze gaat op onderzoek uit en vindt een raadselachtig dossier op een vreemde plek. Ze weet haar broer, rechercheur bij bureau Amsterdam-Amstelland, en haar goede vriendin Suzan te overtuigen van de ernst van de zaak. Gedrieën volgen ze een vaag maar verontrustend spoor, waarbij ieder een eigen agenda heeft en belangrijke zaken voor de ander verborgen houdt. Maar dan dreigt alles uit de hand te lopen, zo ook de groeiende aantrekkingskracht tussen Louise en Suzan.

Wil je het boek lezen?Gevaarlijk spel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Liesbeth van Kempen. Lezen Gevaarlijk spel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN