De wapenrusting van God

De wapenrusting van God - Priscilla Shirer | Northernlights300.org

... op om weerstand te kunnen bieden op de dag van het kwaad, om goed voorbereid stand te kunnen houden ... De wapenrusting van God: Bijbelstudies voor groepen, met ... ... . Houd stand, met de waarheid als gordel om uw heupen, de gerechtigheid als harnas om uw borst, de inzet voor het evangelie van de vrede ... De geestelijke wapenrusting is niet een soort uniform. Je kunt het niet in een winkel kopen. Het is het geloof dat God voor ons strijdt. De overtuiging dat Hij ons beschermt en bewaart. Het is vertrouwen op Zijn Woord. Trek de wapenrusting van God aan. Dat is een oproep om iets te do ... Wapenuitrusting, Efeze 6 | Jesus Insite... ... . Het is vertrouwen op Zijn Woord. Trek de wapenrusting van God aan. Dat is een oproep om iets te doen. De wapenrusting valt niet vanuit de hemel zo om je schouders. Kinderopwekking 12 - De wapenrusting van God. Vrolijk lied over de wapenrusting van God, Efeziërs 6:10. Doet de wapenrusting van God aan. Waarom moet je de wapenrusting van God aandoen? Om stand te kunnen houden tegen de verleidingen van de duivel. Want je hebt niet te worstelen tegen vlees en bloed; mensen, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersters dezer duisternis, tegen de boze geesten in de hemelse gewesten. Het doel van de geestelijke wapenrusting Gods is om stand te kunnen houden tegen de verleidingen van de duivel, weerstand te kunnen bieden in de boze dag en om jouw taak geheel vervuld hebbende, stand te houden. Want wij hebben niet te strijden met vlees en bloed, ... De onderdelen van de volledige wapenrusting van God worden beschreven in het Nieuwe Testament, en wel in Efeziërs 6:14-17. Zij zijn: de gordel van de waarheid, het borstpantser van de rechtvaardigheid, de schoenen van de bereidheid om het goede nieuws bekend te maken, het schild van het geloof, de helm van de redding en het zwaard van de Geest. Efeze 6:12-1...

INFORMATIE

AUTEUR
Priscilla Shirer
DIMENSIE
11,22 MB
BESTANDSNAAM
De wapenrusting van God.pdf

OMSCHRIJVING

De wapenrusting van God is een bijbelstudieboek geschreven door de succesvolle auteur Priscilla Shirer, bekend van het boek Vurig en de bijbehorende film War Room.Op elk moment van de dag woedt er een strijd om je heen, die je niet kunt zien of horen, maar die je wel kunt voelen in elk aspect van je leven. De vijand wil alles in je leven vernielen: je hart, je gedachten, je huwelijk, je kinderen, je relaties, je veerkracht, je dromen, je toekomst. Maar zijn strijdplan werkt alleen als je erdoor wordt verrast. Deze bijbelstudie zorgt ervoor dat je de wapenrusting van God aantrekt, zodat je klaar bent om ten strijde te trekken.Deze bijbelstudie volg je als groep. Het boek biedt zes weken lang elke dag een bijbelstudie om thuis te doen. Daarnaast krijg je toegang tot zeven online videostudies van 40 minuten, die je als groep bekijkt. Het boek bevat ook tips voor de groepsleider en extra vragen en informatie om te bespreken.

Wil je het boek lezen?De wapenrusting van God in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Priscilla Shirer. Lezen De wapenrusting van God Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN