Zhong Wen, basiscursus Mandarijn Chinees

Zhong Wen, basiscursus Mandarijn Chinees - M. Li | Northernlights300.org

...ettig mogelijke manier de beginselen van het Chinees te leren ... Basiscursus Mandarijn Chinees: zué Zhongwén: Amazon.co.uk ... ... . Beginners kunnen zich in twaalf lessen een zodanige kennis van grammatica en woordenschat meester maken dat ze simpele conversaties in het Chinees kunnen voeren, ... Hoofdstuk 1 - Begroeten Geluidsfragmenten. Chinese School Holland. HOME; H1; H2; H3; H4; H5; H6; H7; H8; H9; H10; H11; H12 Zhong Wen - Basiscursus Mandarijn Chinees is een leergang die bedoeld is om op een zo efficiënt en prettig mogelijke manier de beginselen van het Mandarijn Chinees te leren. Cursisten kunnen zich in twaalf lessen een zodanige kennis ... Download PDF Zhong Wen, basiscursus Mandarijn Chinees ... . Cursisten kunnen zich in twaalf lessen een zodanige kennis van grammatica en woordenschat eigen maken, ... Zhong Wen, basiscursus Mandarijn Chinees 1e druk is een boek van Robert Boon uitgegeven bij Actua Uitgeverij. ISBN 9789090239224 Het boek is in de eerste plaats gericht op het leren spreken en verstaan van het Chinees. Wie er extra energie en tijd in steekt, kan bovendien de beginselen van het schrijven en lezen van het Chinees onder de knie ... In 2006 richtte zij de Chinese School Amersfoort op, in 2008 ontwikkelde zij samen met enkele cursisten het lesboek 'Zhongwen, basiscursus Chinees'. Zij geeft lessen Chinees op enkele middelb...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Li
DIMENSIE
4,85 MB
BESTANDSNAAM
Zhong Wen, basiscursus Mandarijn Chinees.pdf

OMSCHRIJVING

Zhong Wen, basiscursus Mandarijn Chinees 1e druk is een boek van Robert Boon uitgegeven bij Actua Uitgeverij. ISBN 9789090239224 Het boek is in de eerste plaats gericht op het leren spreken en verstaan van het Chinees. Wie er extra energie en tijd in steekt, kan bovendien de beginselen van het schrijven en lezen van het Chinees onder de knie krijgen. Het boek is erop gericht dat de cursist na afloop van de twaalf lessen zo'n 200 woorden in het Chinees beheerst.Zhong Wen, Basiscursus Mandarijn Chinees is een studieboek dat bedoeld is op een zo efficiënt en prettig mogelijke manier de beginselen van het Chinees te leren. Beginners kunnen zich in twaalf lessen een zodanige kennis van grammatica en woordenschat meester maken dat ze simpele conversaties in het Chinees kunnen voeren, zoals de weg vragen, iets bestellen in een restaurant, afdingen op de markt of een taxichauffeur vertellen waar hij naartoe moet.Het boek is in de eerste plaats gericht op het leren spreken en verstaan van het Chinees. Wie er extra energie en tijd in steekt, kan bovendien de beginselen van het schrijven en lezen van het Chinees onder de knie krijgen. Het boek is erop gericht dat de cursist na afloop van de twaalf lessen zo'n 200 woorden in het Chinees beheerst.Een van de sterke punten van dit boek is dat het geheel is afgestemd op de moeilijkheden die Nederlanders ervaren bij het leren van de Chinese taal. Mudan Li, geboren en getogen in China en docente Chinees aan de Volksuniversiteit Amersfoort en diverse middelbare scholen, had de supervisie over de Chinese teksten. Sonja Verbruggen, docente Nederlands en Engels, heeft, met haar jarenlange leservaring aan jongeren en volwassenen, voor de verwerking van de teksten gezorgd.Bij het samenstellen van de cursus zijn de schrijvers ervan uitgegaan dat het boek wordt gebruikt in cursussen onder leiding van een docent. Het is echter ook mogelijk met dit boek geheel zelfstandig, in eigen tijd en eigen tempo, Chinees te leren. Dat is onder andere te danken aan de luisteroefeningen, heldere uitleg en het antwoordenboek.

Wil je het boek lezen?Zhong Wen, basiscursus Mandarijn Chinees in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Li. Lezen Zhong Wen, basiscursus Mandarijn Chinees Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN