Stop met pleasen

Stop met pleasen - Andrea Mathews | Northernlights300.org

...indt om in iemands gezicht nee te zeggen, ... Stop met pleasen eBook door Andrea Mathews - 9789020215458 ... ... ... Stop met pleasen van Andrea Mathews is het antwoord in boekvorm op een probleem waar ontzettend veel mensen mee worstelen: zij zetten altijd anderen op de eerste plek in plaats van zichzelf. Daarbij zijn ze ook nog eens super perfectionistisch en nooit tevreden over zichzelf. Een vermoeiende manier van leven, die voor velen van ons helaas maar moeilijk te veranderen is. Want rationeel weet je ... Stop met plea ... Stoppen met pleasen? Na dit inzicht doe je wat bij je past! ... . Want rationeel weet je ... Stop met pleasen helpt je met helende inzichten, zodat je leven weer van jou wordt. Stop met pleasen van Andrea Mathews is het antwoord in boekvorm op een probleem waar ontzettend veel mensen mee worstelen: zij zetten altijd anderen op de eerste plek in plaats van zichzelf. Stop met "Pleasen" 13/08/2019 ; Een gedrag waar praktisch iedereen mee te kampen krijgt, is: "De ander te pleasen". De ene mens heeft er meer last van dan de ander, maar iedereen betrapt zichzelf er wel eens op jezelf verloochenen om aardig gevonden te worden door de ander....

INFORMATIE

AUTEUR
Andrea Mathews
DIMENSIE
12,58 MB
BESTANDSNAAM
Stop met pleasen.pdf

OMSCHRIJVING

Als je steeds voor anderen zorgt en het altijd goed wilt doen, hoe kom je dan nog aan jezelf toe? Stop met pleasen helpt je met helende inzichten, zodat je leven weer van jou wordt.Stop met pleasen van Andrea Mathews is het antwoord in boekvorm op een probleem waar ontzettend veel mensen mee worstelen: zij zetten altijd anderen op de eerste plek in plaats van zichzelf. Daarbij zijn ze ook nog eens super perfectionistisch en nooit tevreden over zichzelf. Een vermoeiende manier van leven, die voor velen van ons helaas maar moeilijk te veranderen is. Want rationeel weet je het allemaal wel, maar de praktijk is weerbarstig... Dit nuchtere boek helpt je met helende inzichten, tips en technieken, zodat je leven weer van jou wordt. Je mag jezelf vanaf nu schaamteloos en zonder schuldgevoel op nummer 1 zetten!

Wil je het boek lezen?Stop met pleasen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Andrea Mathews. Lezen Stop met pleasen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN