Het boek van Jet

Het boek van Jet - Jet van Nieuwkerk | Northernlights300.org

...oriete recepten, praktische tips en persoonlijke verhalen voor als je graag gezond wilt eten, je fit wilt voelen en een slank lijf wilt hebben, zonder dat het leven saai wordt en zonder veel te streng voor ... De boeken van Jet van Vuuren op volgorde ... ... ... Echt weer een heerlijke spannende thriller van Jet van Vuuren, je kunt het boek gewoon niet wegleggen zo spannend is het en het gaat eigenlijk over alledaagse mensen maar toch iets van het pad af. Ik kan niks anders zeggen dan dat het gewoon een top boek is en ik hoop dat er nog vele thrillers zullen volgen van Jet van Vuuren. Verder begint Jet haar boek met een handig overzicht van alle producten ... bol.com | Het chateau, Jet van Vuuren | 9789045207650 | Boeken ... . Ik kan niks anders zeggen dan dat het gewoon een top boek is en ik hoop dat er nog vele thrillers zullen volgen van Jet van Vuuren. Verder begint Jet haar boek met een handig overzicht van alle producten die je in haar voorraadkast terugvindt. Het leuke aan Het boek van Jet is dat het zo'n divers boek is. Jets teksten over de stress die veel van ons (ook wij!) weleens voelen als het gaat om gezond eten en leven zijn ontzettend herkenbaar. Van healthy tussendoortjes, workout-food en eten met een date tot koken voor een groep vriendinnen, feesthapjes en een katerontbijt. In Het boek van Jet geeft Jet van Nieuwkerk haar favoriete recepten, praktische tips en persoonlijke verhalen voor als je graag gezond wilt eten, je fit wilt voelen en een slank lijf wilt hebben, zonder dat het leven saai wordt en zonder veel te streng voor ... Van healthy tussendoortjes, workout-food en eten met een date tot koken voor een groep vriendinnen, feesthapjes en een katerontbijt. In Het boek van Jet geeft Jet van Nieuwkerk haar favoriete recepten, praktische tips en persoonlijke verhalen voor als je graag gezond wilt eten, je fit wilt voelen en een slank lijf wilt hebben, zonder dat het leven saai wordt en zonder veel te streng voor ... Het boek is verdeeld in korte stukken over een bepaald personage uit het verhaal. Ik vind dat zelf altijd prettig lezen . Langzamerhand kom je bij de ontknoping, en die is verrassend. Dit boek is zeer de moeite waard! Ik kijk nu al uit naar het volgende boek van Jet. Liegbeest, het 12e boek van Jet, is een mooi verhaal met een actueel thema: Zinloos geweld. Al is dit een serieus thema, toch is het boek met veel plezier gelezen. De spanning wordt rustig opgebouwd. De karakters zitten vol venijn. De schrijfstijl is meeslepend. Van healthy tussendoortjes, workout-food en eten met een date tot koken voor een groep vriendinnen, feesthapjes en een katerontbijt. In Het boek van Jet geeft Jet van Nieuwkerk haar favoriete recepten, praktische tips en persoonlijke verhalen voor als je graag gezond wilt eten, je fit wilt voelen en een slank lijf wilt hebben, zonder dat het leven saai wordt en zonder veel te streng voor ... Het boek ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jet van Nieuwkerk
DIMENSIE
4,56 MB
BESTANDSNAAM
Het boek van Jet.pdf

OMSCHRIJVING

Van healthy tussendoortjes, workout-food en eten met een date tot koken voor een groep vriendinnen, feesthapjes en een katerontbijt. In Het boek van Jet geeft Jet van Nieuwkerk haar favoriete recepten, praktische tips en persoonlijke verhalen voor als je graag gezond wilt eten, je fit wilt voelen en een slank lijf wilt hebben, zonder dat het leven saai wordt en zonder veel te streng voor jezelf te zijn. Het is niet altijd even makkelijk om evenwicht te vinden. En al helemaal niet om in balans te blijven. Om niet door te slaan naar de ene kant: alles super gezond en dan weer naar de andere kant: let it all hang out. Jet laat zien hoe je makkelijk en gezond kookt (van kip uit de oven en zalmburgers met zeekraal tot Crodino-mandarijncocktails en healthy smoothies), ze helpt je te gaan sporten (en je zult zien dat je het leuk gaat vinden) en ze geeft tips voor als je een shitdag hebt (en het recept voor een gezonde variant op Chunky Monkey-bananenijs om zorgeloos een hele bak leeg te kunnen eten).Jet van Nieuwkerk (1989) houdt van gezond leven en goed eten. Daar schrijft ze over in dit boek. Daarnaast werkt ze als lifestyle editor voor het populaire online magazine Amayzine.com, tikt ze wekelijks een column voor de culinaire rubriek Smulpaap in Het Parool en schrijft ze op freelance basis voor diverse media over sport, lifestyle en gezonde voeding.

Wil je het boek lezen?Het boek van Jet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jet van Nieuwkerk. Lezen Het boek van Jet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN