Handboek Jin Shin Jyutsu

Handboek Jin Shin Jyutsu - A. Burmeister | Northernlights300.org

...ormaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal ... Boek: Handboek Jin Shin Jyutsu - Springest ... . Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 18,82 Excl. BTW check Volledige prijs. Boekbeschrijving van ' Handboek Jin Shin Jyutsu', geschreven door Tom Monte. Uitgeverij Synthese is gespecialiseerd in uitgaven over o.a. yoga, oosterse filosofie, astrologie, mediteren en andere esoterische onderwerpen. The International Jin Shin Jyutsu Faculty (the Mary Burmeister, Haruki Kato, Jiro Murai lineage) invite you to joi ... Handboek Jin Shin Jyutsu door A. Burmeister & T. Monte & C ... ... . The International Jin Shin Jyutsu Faculty (the Mary Burmeister, Haruki Kato, Jiro Murai lineage) invite you to join us on WebinarJam for a daily, live, Jin Shin Jyutsu self-help meditation. We will begin March 25 @ 2 pm, New York time, in English for 15-20 minutes. The focus will be on harmonizing stress, anxiety, and connecting worldwide. Jin Shin Jyutsu is een oude Japanse geneeskunst die gericht is op het bevorderen of herstellen van het energie-evenwicht in het lichaam door met de vingers en handen spanning te verminderen, emotioneel evenwicht te scheppen, pijn te verlichten en de klachten van acute of chronische aandoeningen te lenigen. Nadat het in Amerika was geïntroduceerd door een leerling van de wijze Japanse ... Praktijkboek Jin Shin Jyutsu ISBN: 9789062290871 ISBN-10: 9062290876 Auteur: Fahrnow I.-M. Vertaler: Bree van Corry . We gebruiken partnerprogramma's van Bol.com en anderen om te verdienen aan bestellingen. ... Ga aan de slag met Jin Shin Jyutsu, wat vrij vertaalt betekent: de kunst van de bron zelf toepassen. Jin Shin Jyutsu is een methode om jezelf te helen met je handen. Jouw lichaam is een centrum van energie en op het moment dat er iets uit balans is, word je ziek, moe of zwaarmoedig....

INFORMATIE

AUTEUR
A. Burmeister
DIMENSIE
6,25 MB
BESTANDSNAAM
Handboek Jin Shin Jyutsu.pdf

OMSCHRIJVING

Jin Shin Jyutsu is een oude Japanse geneeskunst die gericht is op het bevorderen of herstellen van het energie-evenwicht in het lichaam door met de vingers en handen spanning te verminderen, emotioneel evenwicht te scheppen, pijn te verlichten en de klachten van acute of chronische aandoeningen te lenigen. Nadat het in Amerika was geïntroduceerd door een leerling van de wijze Japanse geneeskundige Jiro Murai heeft Jin Shin Jyutsu in de westerse wereld grote indruk gemaakt vanwege zijn zeer heilzame werking. Ook de lezer kan nu leren hoe hij met behulp van Jin Shin Jyutsu onder andere de concentratie kan vergroten, het geheugen kan versterken, vermoeidheid kan verminderen en het bewustzijn kan verscherpen.Dit helder geschreven handboek bevat gedetailleerde aanwijzingen voor de beoefening van Jin Shin Jyutsu, zowel bij eigen klachten als bij die van anderen. Jin Shin Jyutsu richt zich op de onderliggende oorzaken van ziekten en kan zonder risico worden gecombineerd met een andere geneeswijze of medicatie. In dit boek zijn technieken opgenomen voor tientallen concrete klachten en ten bate van het algemene welbevinden. De meeste behandeltechnieken zijn zo subtiel en onopvallend dat ze heel goed tijdens een vergadering of op straat kunnen worden toegepast. Het Handboek Jin Shin Jyutsu is een veelomvattend werk over deze aloude Japanse geneeskunst die verrassend gemakkelijk te leren is en zo voor iedereen de sleutel kan zijn tot een gezondere energiebalans voor lichaam en geest.Geïllustreerd.

Wil je het boek lezen?Handboek Jin Shin Jyutsu in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Burmeister. Lezen Handboek Jin Shin Jyutsu Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN