De winter van de profeet

De winter van de profeet - Hakan Ostlundh | Northernlights300.org

...ndh is een nieuwe scandithriller met onvergetelijke personages ... De winter van de profeet (Thr) :: Auteur en Boek ... . De vierentwintigjarige Elias, met als bijnaam 'de profeet', krijgt hartje winter vreselijk nieuws: hij heeft een hersentumor. Aangedaan probeert Elias zijn vader Anders te bellen om het nieuws te vertellen. De winter van de profeet van Håkan Östlundh is een nieuwe scandithriller met onvergetelijke personages. De vierentwintigjarige Elias, met als bijnaam de profeet, krijgt hartje winter vreselijk nieuws: hij heeft een hersentumor. Aangedaan probeert Elias zijn vader Anders te bellen om het ... De winter van de profeet - Hakan Ostlundh - Ambo|Anthos ... . Aangedaan probeert Elias zijn vader Anders te bellen om het nieuws te vertellen. De winter van de profeet van Håkan Östlundh is een nieuwe scandithriller met onvergetelijke personages. De vierentwintigjarige Elias, met als bijnaam "de profeet', krijgt hartje winter vreselijk nieuws: hij heeft een hersentumor. Aangedaan probeert Elias zijn vader Anders te bellen om het nieuws te vertellen. Håkan Östlundh - De winter van de profeet De winter van de profeet van Håkan Östlundh is een nieuwe scandithriller met onvergetelijke personages. De vierentwintigjarige Elias, met als bijnaam 'de profeet', krijgt hartje winter vreselijk nieuws: hij heeft een hersentumor. Aangedaan probeert Elias zijn vader Anders te bellen om het nieuws te vertellen. De winter van de profeet van Håkan Östlundh is een nieuwe scandithriller met onvergetelijke personages. De vierentwintigjarige Elias, met als bijnaam 'de profeet', krijgt hartje winter vreselijk nieuws: hij heeft een hersentumor. Aangedaan probeert Elias zijn vader Anders te bellen om het nieuws te vertellen. De winter van de profeet van Håkan Östlundh is een nieuwe scandithriller met onvergetelijke personages. De vierentwintigjarige Elias, met als bijnaam 'de profeet', krijgt hartje winter vreselijk nieuws: hij heeft een hersentumor. Aangedaan probeert Elias zijn vader Anders te bellen om het De winter van de profeet van Håkan Östlundh is een nieuwe scandithriller met onvergetelijke personages. De vierentwintigjarige Elias, met als bijnaam 'de profeet', krijgt hartje winter vreselijk nieuws: hij heeft een hersentumor. Aangedaan probeert Elias zijn vader Anders te bellen om het nieuws te vertellen. De winter van de profeet | ISBN 9789026347092 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Hakan Ostlundh
DIMENSIE
5,77 MB
BESTANDSNAAM
De winter van de profeet.pdf

OMSCHRIJVING

De winter van de profeet van Håkan Östlundh is een nieuwe scandithriller met onvergetelijke personages.De winter van de profeet van Håkan Östlundh is een nieuwe scandithriller met onvergetelijke personages.De vierentwintigjarige Elias, met als bijnaam "de profeet', krijgt hartje winter vreselijk nieuws: hij heeft een hersentumor. Aangedaan probeert Elias zijn vader Anders te bellen om het nieuws te vertellen. Anders werkt op dat moment in Sarajevo voor het Zweedse ministerie van Buitenlandse Zaken. Elias krijgt te horen dat er net een bomaanslag is geweest, en zijn vader is een van de slachtoffers. Diens minnares, Ylva, heeft het overleefd. Samen met haar probeert Elias het mysterie van zijn vaders dood te ontrafelen. Wat begint als een onderzoek naar Anders' dood, verandert in een duister kat-en-muisspel. Al snel vechten ze voor hun leven. Hun tegenstanders hebben onbeperkte middelen, zij slechts elkaar.

Wil je het boek lezen?De winter van de profeet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hakan Ostlundh. Lezen De winter van de profeet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN