De Wind In De Wilgen

De Wind In De Wilgen - Kenneth Grahame | Northernlights300.org

... in de wilgen en is getekend ontworpen door mijzelf, zullen deze mokken niet gevonden ergens anders ... De wind in de wilgen - bibliotheek.nl ... . Mok maat-9cm hoog en 20cm in omtrek Voor andere ontwerpen zie mijn andere items, Gebruik het bericht Mail ons: [email protected] 0320-281073. Bronsweg 25. 8222 RB Lelystad © 2020 | Wind in de Wilgen | Koffie- en theeschenkerij, vergaderlocatie en proeftuin ... De wind in de wilgen en Lijst van films (1990-1999) S-Z · Bekijk meer » Lijst van kinderprogramma's op televisie. Onderstaande lijst bevat een uitgebreide verzameling kinderprogramma's die ooit op de Vlaamse en/ ... Koffie- en theeschenkerij | Vergaderlocatie | Proeftuin ... ... . Onderstaande lijst bevat een uitgebreide verzameling kinderprogramma's die ooit op de Vlaamse en/of Nederlandse televisie te zien zijn geweest. Nieuw!!: De wind in de wilgen en Lijst van kinderprogramma's op televisie · Bekijk ... De wind in de wilgen. Verschenen 2021 ISBN 9789048836512 Kenmerken 192 pagina's. Dertiende druk. Uitgever Uitgeverij Ploegsma, Amsterdam Verschenen 2020 ISBN 9789021680354 Kenmerken 201 pagina's, 25 cm, zwart-wit illustraties Aantekening Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Amsterdam : Van Breda, 1949 De wind in de Wilgen 1 t/m 4 + De wind in de Woestijn 1 t/m 3 - Twee complete series - Hardcover - Eerste druk - (2003/2008) Michel Plessix - Nieuwstaat - 7 Album - Standaard Twee prachtige series naar de gelijknamige roman van Kenneth Grahame. Beide in nieuwstaat. Het geheel wordt goed verpakt en aangetekend verstuurd. De wind in de wilgen. Toen ik deze nieuwe uitgave van De wind in de wilgen in de boekwinkel zag liggen, wist ik meteen: over dit boek wil ik in de Down&Up schrijven! In de boekenkast bij mijn ouders thuis staat een oud exemplaar, met vage zwart-wittekeningen en beduimeld van het vele voorlezen. The Wind in the Willows is een roman van kinderen door Kenneth Grahame, voor het eerst gepubliceerd in 1908.Afwisselend trage en snelle, maar richt zich op vier vermenselijkte dieren in een pastorale versie van Edwardian Engeland.De roman is opmerkelijk voor zijn mix van mystiek, avontuur, moraal en kameraadschap, en geroemd om zijn evocatie van de aard van de Thames Valley. Tussen de Rivieroever en de Wijde Wereld is het goed toeven, weet de lezer van De wind in de wilgen van Kenneth Grahame. Eén blik op de onsterfelijke tekeningen van Ernest Shepard is genoeg om te ... De wind in de wilgen (uit het Engels: The Wind in the Willows) van de Engelsman Kenneth Grahame is een van de bekendste kinderboeken aller tijden....

INFORMATIE

AUTEUR
Kenneth Grahame
DIMENSIE
7,23 MB
BESTANDSNAAM
De Wind In De Wilgen.pdf

OMSCHRIJVING

Sinds het verschijnen in 1908 van Kenneth Grahames De Wind in de Wilgen heeft dit boek vele generaties lezers betoverd, zowel jong als oud.

Wil je het boek lezen?De Wind In De Wilgen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kenneth Grahame. Lezen De Wind In De Wilgen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN