De wijsheid van het niet weten

De wijsheid van het niet weten - Estelle Frankel | Northernlights300.org

...alle aspecten van het niet-weten. Soms is het niet-weten (het onbekende) een bron van angst en onzekerheid ... Boek: De wijsheid van het niet weten - Geschreven door ... ... . Maar het kan ook het startpunt zijn van spirituele groei, avontuur en transformatie. Hoe we ons verhouden tot het onbekende is een belangrijk onderdeel van alle persoonlijke groei en In 'De wijsheid van het niet-weten' verkent Estelle Frankel alle aspecten van het niet-weten. Soms is het niet-weten (het onbekende) een bron van angst en onzekerheid. Maar het kan ook het startpunt zijn van spirituele groei, avontuur en transformatie. Het mysterie van he ... De wijsheid van het niet weten - Lisette Geel ... . Maar het kan ook het startpunt zijn van spirituele groei, avontuur en transformatie. Het mysterie van het niet-weten is een belangrijk onderdeel van alle religieuze en mystieke tradities. Estelle Frankel schijnt licht op het niet-weten vanuit haar kennis van de Kabbala, dieptepsychologie, het boeddhisme, christendom en hindoeïsme. Ze laat zien hoe we kunnen groeien door ons over te geven aan de wijsheid van het niet-weten. We ... In 'De wijsheid van het niet-weten' verkent Estelle Frankel alle aspecten van het niet-weten. Soms is het niet-weten (het onbekende) een bron van angst en onzekerheid. Maar het kan ook het startpunt zijn van spirituele groei, avontuur en transformatie. Het mysterie van het niet-weten is een belangrijk onderdeel van alle religieuze en mystieke tradities. Estelle Frankel schijnt licht op het niet-weten vanuit haar kennis van de Kabbala, dieptepsychologie, het boeddhisme, christendom en hindoeïsme. Ze laat zien hoe we kunnen groeien door ons over te geven aan de wijsheid van het niet-weten. We ... Kleine correctie ik zou zeggen het begin van wijsheid is weten dat je niet zeker weet. Ik zou zeggen ja een vragensteller is wijzer dan iemand die antwoorden geeft. Maar dan wel de voorwaarde dat die persoon de juiste vragen weet te stellen....

INFORMATIE

AUTEUR
Estelle Frankel
DIMENSIE
9,20 MB
BESTANDSNAAM
De wijsheid van het niet weten.pdf

OMSCHRIJVING

In De wijsheid van het niet-weten verkent Estelle Frankel alle aspecten van het niet-weten.In 'De wijsheid van het niet-weten' verkent Estelle Frankel alle aspecten van het niet-weten. Soms is het niet-weten (het onbekende) een bron van angst en onzekerheid. Maar het kan ook het startpunt zijn van spirituele groei, avontuur en transformatie. Hoe we ons verhouden tot het onbekende is een belangrijk onderdeel van alle persoonlijke groei en heling. Het mysterie van het niet-weten is een belangrijk onderdeel van alle religieuze en mystieke tradities. Estelle Frankel schijnt licht op het niet-weten vanuit haar kennis van de Kabbala, dieptepsychologie, het boeddhisme, christendom en hindoeïsme. Ze laat zien hoe we kunnen groeien door ons over te geven aan de wijsheid van het niet-weten. We komen dan in een soort openheid terecht, de oprechte openheid die kinderen bijvoorbeeld nog hebben. Zij kunnen zich nog echt laten verrassen. Door middel van heldere en toegankelijke psychologische en spirituele inzichten en praktische oefeningen (o.a. mindfulness, geleide meditaties en schrijfoefeningen) zet je stappen in de richting van je comfortabel voelen bij het onbekende en kun je je steeds meer overgeven aan de wijsheid van het niet-weten.

Wil je het boek lezen?De wijsheid van het niet weten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Estelle Frankel. Lezen De wijsheid van het niet weten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN