De weg naar huis

De weg naar huis - Katie Arnold | Northernlights300.org

...in overeenstemming met mijn levensbestemming ... Huis aan de weg ... . Door de stem van mijn hart te volgen komen juist die mensen, situaties en omstandigheden op mijn pad die bijdragen aan de uitdrukking van mijn ziel in dit bestaan. Dichtbij huis onthouden katten waar ze lopen. Net als bij mensen zien ze waar ze zijn, en weten dus zo de weg naar huis. Ook maken ze gebruik van geuren. Bijvoorbeeld van de planten in de tuin. Dit ruikt voor een kat heel vertrouwd. In ... De weg naar huis - Yaa Gyasi - (ISBN: 9789023499954) | De ... ... . Dit ruikt voor een kat heel vertrouwd. In het dagelijks leven is dit genoeg voor een kat om de weg naar huis te vinden. Weg naar huis. Twee halfzussen, Effia en Esi, groeien apart van elkaar op in het achttiende eeuwse Ghana. Effia wordt uitgehuwelijkt aan een Engelsman, om vervolgens in weelde te leven. Esi wordt gevangengenomen, verkocht als slaaf en op de boot naar Amerika gezet.Weg naar huis vertelt over de levens van de nakomelingen van Effia en Esi in de daaropvolgende driehonderd jaar. De lange weg naar huis (Paperback). Patrik Svensson groeide op in het zuiden van Zweden, niet ver van de zogenoemdepalingkust. Al op jonge leeftijd... De weg naar huis. Lev is op weg naar Groot-Brittannië om werk te vinden, zodat hij zijn moeder en dochter in Oost-Europa geld kan sturen. Door de ogen... De weg naar huis | ISBN 9789044510720 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De weg naar huis | ISBN 9789023499954 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Yaa Gyasi (1989) is geboren in Ghana en groeide op in Huntsville, Alabama. Ze volgde de Iowa Writers' Workshop en woont in Berkeley, Californië. Weg naar huis, een onnavolgbare roman over ras, geschiedenis en liefde, is haar debuut. 4.253 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met de weg naar huis! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Stichting Op Weg Naar ...

INFORMATIE

AUTEUR
Katie Arnold
DIMENSIE
6,28 MB
BESTANDSNAAM
De weg naar huis.pdf

OMSCHRIJVING

Een fascinerend en buitengewoon inspirerend boek over familie, verlies en de helende kracht van hardlopen. Ook voor niet-lopers.(POD)Na het plotselinge verlies van haar vader ontdekt Katie Arnold dat het hardlopen haar helpt met het verwerken van het verdriet en de pijn. Jarenlang reisde ze de wereld over voor Outside Magazine, op zoek naar avontuur. Living on the edge was haar dagelijkse kost. Dit memoir gaat over de drie turbulente jaren die volgen op de dood van haar vader. Ze komt erachter dat veel van wat ze dacht over hem te weten, niet klopt. Wat volgt is een inspirerende ontdekkingsreis over de helende kracht van het hardlopen en de hervonden betekenis van het leven als je een dierbare bent kwijtgeraakt.De weg naar huis is een boek voor hardlopers, maar ook voor vrouwen die jongleren met werk, gezin en hun eigen behoeftes. Voor hen die een echtscheiding hebben meegemaakt, de dood van een geliefde hebben moeten verwerken, die weten wat het is om met angst te leven.Jill Mansell, daar word je vrolijk van!

Wil je het boek lezen?De weg naar huis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Katie Arnold. Lezen De weg naar huis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN