De kinderwet

De kinderwet - Ian McEwan | Northernlights300.org

...nnenuit die relatie bekeken, maar dit verhaal laat de kant zien van een jongere buitenstaander, voor wie de wereld van liefde en seks voorheen nog niet veel betekende ... De Kinderwet, Ian McEwan - Like & Love (it!) ... . 2. De perspectiefwisselingen maken het verhaal afwisselend en boeiend. Met De Kinderwet, een korte roman over de rechtspraak, is het echte zonneklaar dat McEwan nog steeds een van de allerbeste schrijvers van dit moment is. Fiona Maye is familierechter. Ze oordeelt dagelijks over levens van kinderen en gescheiden ouders. Beslissingen die soms zeer ingrijpend zijn. De kinderwet | ISBN 9789076174389 direct en eenvoud ... Over Boeken, enzo ...: De kinderwet - Ian McEwan ... . Ze oordeelt dagelijks over levens van kinderen en gescheiden ouders. Beslissingen die soms zeer ingrijpend zijn. De kinderwet | ISBN 9789076174389 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Kinderwet neemt je mee in de wereld van rechter Fiona en de overtuigingen van een doodzieke jonge Jehova's getuige. Het privéleven van Fiona ligt van het een op het andere moment overhoop. Deze combinatie zorgt voor een boeiend geschreven roman. De kinderwet leest ook als een ode aan onze beschaving. Er zijn momenten in de roman waarop ik als lezer een diepe dankbaarheid voel dat ik in dat deel van de wereld leef waar het recht op zo'n genuanceerde humane manier is gerealiseerd. Dat het recht ook krom kan trekken illustreert Mc. De kinderwet valt met de deur in huis. Fiona Maye zit bij te komen van de aankondiging van haar man dat hij ongelukkig is in hun huwelijk en een 'open relatie' wil. Wat zoveel betekent als: er is een andere vrouw. De jarenlange verbintenis vertoont de sleetsheid van werkdruk en gemakzucht, ... Beschikbare discussietips op de website van Boek-delen. Dit overzicht is gesorteerd op achternaam van de auteur. Klik op de link om de discussietips op het scherm te presenteren. 25 september verschijnt Ian McEwans De kinderwet (The Children Act, vertaald door Rien Verhoef) - een van onze najaarssellers.We hernemen het uitgebreide fragment. 'Ze had hem bekeken terwijl hij door de kamer liep en zich een whisky inschonk, de Talisker die zij nu ook dronk. De kinderwet (filmeditie) Ian McEwan. In De Kinderwet, die inmiddels al aan een 6e druk toe is, stort rechter Fiona Maye zich op een in gewikkelde zaak waarbij een doodzieke 17-jarige jongen, samen met zijn ouders, een bloedtransfusie weigert omdat dit in strijd is met zijn geloof als Jehova's getuige.Besluit Fiona dat de jongen te jong is om zelf over leven en dood te beslissen of weegt het ......

INFORMATIE

AUTEUR
Ian McEwan
DIMENSIE
5,88 MB
BESTANDSNAAM
De kinderwet.pdf

OMSCHRIJVING

Zou jij je kind redden als de medische behandeling in strijd is met je geloof?Rechter Fiona Maye wordt alom geprezen om haar ethische en weloverwogen uitspraken.Wanneer haar echtgenoot haar verlaat na een ruzie over een mogelijk open huwelijk, stort ze zich op haar werk.Ze richt zich op een ingewikkelde zaak van een doodzieke 17-jarige jongen die, samen met zijn ouders, een noodzakelijke bloedtransfusie weigert omdat het in strijd is met zijn geloof als Jehova's getuige. Besluit Fiona dat de jongen te jong is om zelf over leven en dood te beslissen of weegt het recht op vrije wil toch zwaarder? Haar uitspraak heeft hoe dan ook grote gevolgen.

Wil je het boek lezen?De kinderwet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ian McEwan. Lezen De kinderwet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN