De doden praten

De doden praten - Werner Jacobs | Northernlights300.org

...raten, tenminste als je een goede luisteraar bent ... De doden praten in GRÖNLOH's biografie | Nieuws | Telegraaf.nl ... . Zij vertellen ons alles over henzelf: vanwaar ze komen, hoe ze leefden, hoe ze stierven, en uiteraard, wie hen doodde. Een schedel, een skelet, een verbrand kaakbeen: Vlaanderens meest prominente forensisch patholoog Werner Jacobs kan er alles uit lezen. De Amsterdammer runt een accountantsbureau en vreest dat zijn cliënten hem „in de zweverige hoek" plaatsen, als ze horen dat hij in zijn vrije tijd met doden praat. Zelf vindt hij zijn hobby ... "De Doden Praten" ... De doden praten - Werner Jacobs | 9789460416316 ... ... . Zelf vindt hij zijn hobby ... "De Doden Praten" I had the honour to create six high-contrast black and white illustrations for "De Doden Praten" by prof. dr. Werner Jacobs, published by Manteau. "Dokter Werner Jacobs (bekend van Wetsdokters op Canvas en Dokters van de misdaad op VTM) is al twintig jaar als gerechtsarts verbonden aan het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. De doden praten, Werner Jacobs en José Masschelin, Uitgeverij Manteau, 207 blz., 22,99 euro. Bestel direct. De Belgische forensisch patholoog Werner Jacobs heeft veel meegemaakt tijdens zijn jarenlange carrière als wetsdokter (forensisch arts). Leren praten met overledenen Veel mensen hebben nog vragen aan een overleden dierbare, en zoeken daar soms hulp voor bij een medium. Het is niet eenvoudig om een goed medium te vinden, en er zijn ook oplichters op dat gebied, die er alleen op uit zijn om geld te verdienen...

INFORMATIE

AUTEUR
Werner Jacobs
DIMENSIE
12,97 MB
BESTANDSNAAM
De doden praten.pdf

OMSCHRIJVING

Silent Witness en CSI, maar dan in het echt.De doden praten, tenminste als je een goede luisteraar bent. Zij vertellen ons alles over henzelf: vanwaar ze komen, hoe ze leefden, hoe ze stierven, en uiteraard, wie hen doodde. Een schedel, een skelet, een verbrand kaakbeen: Vlaanderens meest prominente forensisch patholoog Werner Jacobs kan er alles uit lezen. Want, zoals hij zelf zegt: "Doden verbergen nooit de waarheid. En ze liegen nooit. Ik laat ze spreken, een laatste keer.'Echte verhalen over moord en misdaad, confrontaties met de donkerste en meest angstaanjagende aspecten van het menselijk gedrag.

Wil je het boek lezen?De doden praten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Werner Jacobs. Lezen De doden praten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN