Negen leugens van de werkvloer

Negen leugens van de werkvloer - Marcus Buckingham | Northernlights300.org

...t & Economie. Negen leugens van ... Negen leugens van de werkvloer Auteur Marcus Buckingham Ashley Goodall ... Boek: Negen leugens van de werkvloer - Geschreven door ... ... . Taal Nederlands Oorspr. taal Engels Oorspr. titel Nine lies about work : a freethinking leader's guide to the real world. Uitgever Amsterdam: Spectrum ... Buckingham en Goodall onthullen de negen leugens van de werkvloer • De beste werknemers zijn van alle markten thuis. • Werknemers staan open voor feedback. • De balans tussen werk en privé is het belangrijkst. • Werknemers zijn loyaal tegenover hun bedrij ... Negen leugens van de werkvloer - Marcus Buckingham;;Ashley ... ... . • De balans tussen werk en privé is het belangrijkst. • Werknemers zijn loyaal tegenover hun bedrijf. Stuk voor stuk leugens die voor waar worden aangenomen op de werkvloer. Bestsellerauteur Marcus Buckingham en Ashley Goodall ... Bestel Negen leugens van de werkvloer van Marcus Buckingham;;Goodall. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Van verkoper/antiquair. Het Boek Negen leugens van de werkvloer (9000366046) geschreven door Marcus Buckingham bestel je op bruna.nl! Buckingham en Goodall onthullen de negen leugens van de werkvloer • De beste werknemers zijn van alle markten thuis. • Werknemers staan open voor feedback. • De balans tussen werk en privé is het belangrijkst. Buckingham en Goodall onthullen de negen leugens van de werkvloer • De beste werknemers zijn van alle markten thuis. • Werknemers staan open voor feedback. • De balans tussen werk en privé is het belangrijkst. • Werknemers zijn loyaal tegenover hun bedrijf. Stuk voor stuk leugens die voor waar worden aangenomen op de werkvloer. In Negen leugens van de werkvloer (aff.) ontmaskeren businessconsultant Marcus Buckingham en leadership-expert Ashley Goodall 9 'waarheden' die eigenlijk onzin zijn. In dit stuk licht ik er de 4 leugens uit die mij het meest verbaasden: Het kan mensen iets schelen voor welk bedrijf ze werken; De beste mensen zijn allrounders Negen leugens van de werkvloer. € 12,99. Bestel nu. BOL.COM BookSpot Libris BLZ Bruna AKO Paagman. Marcus Buckingham is de auteur van meerdere bestsellers, waaronder Ontdek je sterke punten. Negen leugens van de werkvloer van Marcus Buckingham en Ashley Goodall is een leerzaam boek over leiderschap voor oude rotten en nieuwe leidinggevenden, gebaseerd op degelijk onderzoek, met (soms wat te veel) praktijkvoorbeelden, anekdotes en adviezen. Negen leugens van de werkvloer; €22,50 . ISBN 9789000366040 Uitgever Spectrum Druk vanaf 1e Verschenen 07-11-2019 Taal Nederlands Bladzijden 320 pp. Bindwijze Paperback Rubriek Management & Economie. In winkelwagen ... Negen leugens van de werkvloer Marcus Buckingham. Hoge resolutie versie. Marcus Buckingham is de auteur van meerdere bestsellers, waaronder Ontdek je sterke punten....

INFORMATIE

AUTEUR
Marcus Buckingham
DIMENSIE
10,60 MB
BESTANDSNAAM
Negen leugens van de werkvloer.pdf

OMSCHRIJVING

Buckingham en Goodall onthullen de negen leugens van de werkvloer• De beste werknemers zijn van alle markten thuis.• Werknemers staan open voor feedback.• De balans tussen werk en privé is het belangrijkst.• Werknemers zijn loyaal tegenover hun bedrijf.Stuk voor stuk leugens die voor waar worden aangenomen op de werkvloer. Bestsellerauteur Marcus Buckingham en Ashley Goodall laten in dit provocerende en inspirerende boek zien dat we deze leugens dagelijks tegenkomen op ons werk. Ze veroorzaken afleiding en frustratie, en resulteren uiteindelijk in werkplekken die zoveel beter zouden kunnen zijn.Aan de hand van interessante praktijkvoorbeelden en grondige analyses onthullen de auteurs de essentiële waarheden die onmisbaar zijn voor elke werkgever en -nemer. Je ontdekt dat de kracht ligt bij het team en niet in de bedrijfscultuur, dat we ons minder moeten richten op de top-downplanning maar juist op het direct geven van betrouwbare en relevante informatie aan de werknemers. De meeste mensen willen niet constant feedback krijgen, maar zijn wel gebaat bij productieve aandacht. Negen leugens van de werkvloer laat de echte wereld van het werk zien en onthult de waarheden van de werkvloer zodat je ervoor kunt zorgen dat je het beste uit jezelf en je bedrijf kunt halen.

Wil je het boek lezen?Negen leugens van de werkvloer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marcus Buckingham. Lezen Negen leugens van de werkvloer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN