Leren spreken

Leren spreken - M. Verboog | Northernlights300.org

...l basis worden en naarmate je vordert komen de eerste grammaticale verschillen aan bod ... bol.com | Snel en vlot Italiaans leren spreken en ... ... . Engels spreken met een Brits accent. Tussen het Engels dat gesproken wordt in Engeland, Schotland, Noord-Ierland en Wales bestaan grote verschillen. Met een beetje oefenen kun je Engels leren spreken met een natuurlijk accent. Behalve de... Wij helpen u om Nederlands te leren. Hier vindt u veel websites waar u gratis Nederlands kunt leren. Bij sommige websites wordt u gevraagd zich (gratis) aan te melden. Het oefenen met a ... NT2 TaalMenu - Gratis Nederlands leren ... . Bij sommige websites wordt u gevraagd zich (gratis) aan te melden. Het oefenen met andere mensen of op school blijft wel nodig om de taal goed te leren spreken. Alle sites alle websites. Analfabeet A0 de sites om te leren lezen en schrijven. Bestel 'Beter Nederlands spreken' vanaf € 29.95 Geen verzendkosten boven de € 20,- Snel geleverd Studentenkorting Snel en vlot Italiaans leren spreken en begrijpen (Paperback). Snel en vlot Italiaans leren spreken en begrijpen 1e druk is een boek van E. Smith... U wilt Franse leren spreken ?Bij Live Frans leren spreken kunt u uw Franse les op verschillende manieren aanpakken, precies hoe het bij u past. Zo bent u verzekerd van resultaat. Bij Live Frans Leren Spreken kunt u alle frans lessen online volgen via de live calls.Frans leren s Gratis lessen Engels. Engels leren spreken. Gratis online lessen in vreemde talen Maatwerk presentatietraining is mijn devies. Het is mijn passie mensen te inspireren en hen te leren spreken en presenteren vanuit hun diepste essentie en authenticiteit.Helaas ervaren veel mensen spreekangst bij het presenteren en spreken voor publiek. Leren het lezen en spreken van buitenlandse nummers en test je kennis. Gratis MP3 Audio bestanden. Al onze MP3 audio-bestanden kunnen gratis worden gedownload, gedeeld (zie CC-licentie) en worden gebruikt op elk apparaat. Taaltoetsen. Gratis online taaltoetsen in 25 talen en met 600 combinaties. Nederlands leren doe je met Leren Spreken van Margreet Verboog, 9789046901649 voor € 22,50 bij NT2.nl. Geen verzendkosten vanaf € 20,-!...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Verboog
DIMENSIE
11,16 MB
BESTANDSNAAM
Leren spreken.pdf

OMSCHRIJVING

Leren spreken 2e druk is een boek van Margreet Verboog uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046901649 Leren spreken Spreekvaardigheid is van cruciaal belang voor mensen die willen participeren in de maatschappij. Anderstaligen worden in de samenleving in de eerste plaats beoordeeld op hun spreken. Niet voor niets speelt spreekvaardigheid een belangrijke rol in het inburgeringsexamen. De steeds terugkerende vraag in het spreekonderwijs is: Hoe kunnen we de spreekles beter, effectiever en gestructureerder aanpakken? Leren spreken geeft de aanzet voor een systematische organisatie van spreeklessen. In de eerste hoofdstukken wordt ingegaan op de eisen waaraan spreekonderwijs moet voldoen, de vaardigheden die nodig zijn bij het spreken en het niveau van de spreektaak. Vervolgens staat de lespraktijk centraal: de praktische invulling van de spreekles, het geven van feedback en het oefenen in praktijksituaties. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om praktijksituaties die in het inburgeringsexamen gevraagd worden, zoals het afsluiten van een verzekering, het aanmelden van een kind voor een peuterspeelzaal of het voeren van een werkoverleg.Tot slot bevat dit boek een ruim aanbod aan spreekoefeningen, spreektaken en werkbladen. Bij deze oefeningen en taken wordt aangegeven voor welk doel ze geschikt zijn. Zo kan iedere docent een werkvorm kiezen die bij de cursisten past. Leren spreken is bedoeld voor alle docenten (in opleiding) die met anderstalige volwassenen werken. De werkvormen die erin voorkomen, kunnen ook gebruikt worden voor leerlingen vanaf twaalf jaar. Margreet Verboog is als docentopleider verbonden aan de opleiding docent NT2 van het Centrum voor Nascholing Amsterdam. Eerder was zij onder meer medeauteur van Taal leren op maat en Verstaanbaar spreken.

Wil je het boek lezen?Leren spreken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Verboog. Lezen Leren spreken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN