Gelukkiger dan je denkt

Gelukkiger dan je denkt - Alan Watts | Northernlights300.org

...tie genoemd wordt: een 'ja' zeggen tegen alles wat we ervaren, voelen en weten ... Gelukkiger dan je denkt - Veen Bosch & Keuning België ... .. Boeken over geluk gaan vooral over het veranderen van je omstandigheden of van jezelf. In Gelukkiger dan je denkt noemt Alan Watts niets van dat alles. In Gelukkiger dan je denkt vertelt Alan Watts over de gemoedstoestand die totale acceptatie genoemd wordt: een 'ja' zeggen tegen alles wat we ervaren, voelen en weten. Boeken over geluk gaan vooral over het veranderen van je omstandigheden of van jezelf. In Gelukkiger dan je denkt noemt Alan Watts niets van dat alles. In Gelukkig ... Gelukkiger dan je denkt - deBezieling.nl ... . In Gelukkiger dan je denkt noemt Alan Watts niets van dat alles. In Gelukkiger dan je denkt noemt Alan Watts niets van dat alles. Wel vertelt hij in zijn prikkelende stijl vol humor over een gemoedstoestand die totale acceptatie wordt genoemd. Een "ja' zeggen tegen alles wat we ervaren, voelen en weten in plaats van vruchteloos worstelen om iets of iemand anders te zijn. In Gelukkiger dan je denkt noemt Alan Watts niets van dat alles. Wel vertelt hij in zijn prikkelende stijl vol humor over een gemoedstoestand die totale acceptatie wordt genoemd. Een 'ja' zeggen tegen alles wat we ervaren, voelen en weten in plaats van vruchteloos worstelen om iets of iemand anders te zijn. Gelukkiger dan je denkt, Alan Watts' baanbrekende boek (oorspronkelijk gepubliceerd in 1940), biedt een meer uitdagende stelling: authentiek geluk komt voort uit het omarmen van het leven als ... Gelukkiger dan je denkt eBook: Watts, Alan: Amazon.nl: Kindle Store. Ga naar primaire content.nl. Ha...

INFORMATIE

AUTEUR
Alan Watts
DIMENSIE
6,98 MB
BESTANDSNAAM
Gelukkiger dan je denkt.pdf

OMSCHRIJVING

In Gelukkiger dan je denkt vertelt Alan Watts over de gemoedstoestand die totale acceptatie genoemd wordt: een 'ja' zeggen tegen alles wat we ervaren, voelen en weten.Boeken over geluk gaan vooral over het veranderen van je omstandigheden of van jezelf. In Gelukkiger dan je denkt noemt Alan Watts niets van dat alles. Wel vertelt hij in zijn prikkelende stijl vol humor over een gemoedstoestand die totale acceptatie wordt genoemd. Een "ja' zeggen tegen alles wat we ervaren, voelen en weten in plaats van vruchteloos worstelen om iets of iemand anders te zijn. Alsof het mogelijk is om weg te rennen van je eigen leven …Wat hebben de oosterse en westerse psychologie samen te zeggen over het moeilijk te vatten en urgente onderwerp van het geluk van de mens? Het concept van dualiteit, een veelvoorkomend thema in het werk van Alan Watts, komt hierbij naar voren met de stelling dat we enkel geluk kunnen ervaren wanneer we ook verdriet doorstaan, en dat dit soort tegengestelden elkaar uiteindelijk aanvullen. Gelukkiger dan je denkt schreef Alan Watts op zijn 24ste en is nu voor het eerst in het Nederlands verschenen.

Wil je het boek lezen?Gelukkiger dan je denkt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alan Watts. Lezen Gelukkiger dan je denkt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN