Een heel stabiel genie

Een heel stabiel genie - Philip Rucker | Northernlights300.org

...nding vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Twee journalisten van de Washington Post publiceren deze maand een boek over president Trump met de intrigerende titel 'Een stabiel genie' ... Een heel stabiel genie | Boeken ... . Het is geen fijn filosofisch boek, waar je meteen naar grijpt. De titel trekt niet aan en je wilt liever niet betrokken worden in de polarisatie die momenteel gaande is in de de Noord-Amerikaanse […] Ik denk dat dat mij niet als slim kwalificeert, maar als een genie en een heel stabiel genie bovendien!" ….Actually, throughout my life, my two greatest assets have been mental stability and ... Het boek Een heel stabiel genie, geschreven door Philip Rucker, Carol Leonnig, koopt u bij ... 'Een heel stabiel genie' laat zien hoe disfunctioneel het ... ... .Actually, throughout my life, my two greatest assets have been mental stability and ... Het boek Een heel stabiel genie, geschreven door Philip Rucker, Carol Leonnig, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Een heel stabiel genie. Op basis van meer dan 200 bronnen in en om het Witte Huis wordt een schokkend beeld geschetst van de dagelijkse gang van zaken in het Oval Office en van Trumps ontmoetingen met buitenlandse regeringsleiders. Terwijl het onderzoek van Robert Mueller over Russische inmenging en de impeachment van het Huis van Afgevaardigden boven Trumps hoofd hangen, proberen zijn ... Een heel stabiel genie hoe Donald Trump Amerika op de proef stelt Philip Rucker, Carol Leonnig. Nederlands | Paperback € 22,99 + 45 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis ... Een heel stabiel genie Philip Rucker. een schokkende reconstructie van Trumps eerste termijn als president door twee topjournalisten met ongeëvenaarde toegang tot het Witte Huis In 2020 gaan de Amerikanen…. » Lees verder. € 12,99 bij Bol.com (epub) en 2 andere aanbieders Een heel stabiel genie. 10,0. Auteur: Philip Rucker. E-book op Bol.com (€ 9,99) Tweeten. Omschrijving Een heel stabiel genie. een schokkende reconstructie van Trumps eerste termijn als president door twee topjournalisten met ongeëvenaarde toegang tot het Witte Huis In 2020 gaan de Amerikanen weer naar de stembus om een president te kiezen. "Ik ben een heel stabiel genie." Met dit korte zinnetje weerlegde Donald Trump in zijn ogen meer dan afdoende alle kritiek die in een nieuw boek over zijn presidentschap aan het papier werd ......

INFORMATIE

AUTEUR
Philip Rucker
DIMENSIE
3,83 MB
BESTANDSNAAM
Een heel stabiel genie.pdf

OMSCHRIJVING

een schokkende reconstructie van Trumps eerste termijn als president door twee topjournalisten met ongeëvenaarde toegang tot het Witte HuisIn 2020 gaan de Amerikanen weer naar de stembus om een president te kiezen. Wat zou nog vier jaar Trump betekenen? Philip Rucker en Carol Leonnig nemen afstand van de dagelijkse waan van breaking news en Twitter voor een reconstructie van de eerste ambtstermijn.Op basis van meer dan 200 bronnen in en om het Witte Huis wordt een schokkend beeld geschetst van de dagelijkse gang van zaken in het Oval Office en van Trumps ontmoetingen met buitenlandse regeringsleiders. Terwijl het onderzoek van Robert Mueller over Russische inmenging en de impeachment van het Huis van Afgevaardigden boven Trumps hoofd hangen, proberen zijn ambtenaren voortdurend de veroorzaakte rommel op te ruimen. De auteurs geven een verhelderend beeld van de unieke invulling die Trump heeft gegeven aan het presidentschap. Volgens hen is het een vergissing om deze slechts als chaos te beschouwen. De pogingen van Donald Trump om de Amerikaanse instituties en internationale bondgenootschappen op de proef te stellen, zijn succesvoller dan verwacht.Philip Rucker is chef verslaggeving over het Witte Huis bij The Washington Post en versloeg eerder de verkiezingen van 2012 en 2016 en de regering-Obama. Carol Leonnig is onderzoeksjournalist bij The Washington Post, waar ze sinds 2000 werkt. In 2015 won ze de Pulitzerprijs voor haar artikel over wangedrag bij de Geheime Dienst en in 2017 (samen met Rucker) voor Ruslands inmenging tijdens de presidentsverkiezingen van 2016. Beiden zijn vaste gasten bij tv-zender MSNBC.

Wil je het boek lezen?Een heel stabiel genie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Philip Rucker. Lezen Een heel stabiel genie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN