Doe het zelf!

Doe het zelf! - Anne Drake | Northernlights300.org

...t en doe het zelf webwinkel. Haken, borduren, diamond painting en nog meer hobby Levering in 1 dag Nederlandse voorraad 4000+ Achteraf betalen Eigen foto Diamond Painting Met het doe het zelf advies van Karwei weet je hoe je een klus moet klaren; van voorbereiding tot en met de afronding ... Vind Gebruikt in Doe-het-zelf en Verbouw op Marktplaats ... . Bekijk het klusadvies van KARWEI. Ga je klussen in huis of zelf je huis verbouwen? Wij helpen je op weg! Hieronder staan honderden tips voor jouw klus. Van badkamer tot tuin. Van cilinderslot vervangen tot schuifdeur maken. Succes! Alles voor grote projecten of kleine doe-het-zelf klusjes online te vinden → Ontdek alle aanbiedingen & inspiratie. Doe het zelf In onze drive-in kun je alle materialen voor bouw en tuin rechtstreeks in j ... Doe-het-zelf centrum | Zo veel meer dan een doe-het-zelf ... . Van badkamer tot tuin. Van cilinderslot vervangen tot schuifdeur maken. Succes! Alles voor grote projecten of kleine doe-het-zelf klusjes online te vinden → Ontdek alle aanbiedingen & inspiratie. Doe het zelf In onze drive-in kun je alle materialen voor bouw en tuin rechtstreeks in je wagen laden, maar het gereedschap presenteren we uiteraard niet in open lucht. In de MAKRO-winkels vindt iedere vakman en doe-het-zelver een ruime keuze aan professioneel materiaal. Doe-Het-Zelfdump is gevestigd in Goirle (bij Tilburg) en ligt op slechts 5 minuten afstand van de snelweg A58. Ons adres: Doe-Het-Zelfdump. Nobelstraat 20. 5051 DV Goirle (industrieterrein Tyvoort) Telefoon: +31 (0)13-3050028. Email: [email protected] . Ons afhaalmagazijn is 150 meter verderop te vinden ↓ Adres afhaalmagazijn Hout en ... Bij Doe Het Zelf Centrum in Herzele mag je rekenen op een team van professionals.Wij helpen jou voor elke aankoop en wij geven jou met plezier het correcte advies.Voor Doe Het Zelf Centrum is het belangrijk dat de klant de winkel verlaat met een goed gevoel en een glimlach. Bouwie Doe-Het-...

INFORMATIE

AUTEUR
Anne Drake
DIMENSIE
10,45 MB
BESTANDSNAAM
Doe het zelf!.pdf

OMSCHRIJVING

Elke dag probeert Anne Drake haar impact op het milieu te verkleinen. Ja, ze woont in een villa. En ja, ze draagt hoge hakken. Maar haar ecologische voetafdruk was nog nooit zo klein. Sinds ze drastisch consumindert en haar eigen verzorgings- en poetsproducten creëert, heeft ze uitzonderlijk weinig afval. Bovendien bespaart ze als zero waster enkele duizenden euro's per jaar.DOE HET ZELF! Ecologie op hoge hakken staat boordevol haalbare tips & tricks om het verschil te maken in je dagelijks leven, handige lijstjes van te vermijden schadelijke stoffen en gemakkelijke recepten om onder meer zero waste-tandpasta, -bruisballen en -wasmiddelen te maken.Meer boeken van Anne Drake.

Wil je het boek lezen?Doe het zelf! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anne Drake. Lezen Doe het zelf! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN