De bedrijfscultuur-code

De bedrijfscultuur-code - Daniel Coyle | Northernlights300.org

...ar te krijgen ... De bedrijfscultuur-code laat zien dat zo'n cultuur niet spontaan ontstaat, maar iets is wat je zelf creëert ... PDF ePUB - De bedrijfscultuur-code | BANK72 PDF ... . En het goede nieuws: er zijn praktische en concrete stappen die je kunt nemen om dit voor elkaar te krijgen. Daniel Coyle, bestsellerauteur en expert op het gebied van talentontwikkeling, ... Koop nu De bedrijfscultuur-code van Daniel Coyle bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! De weg naar succes is voor elk bedrijf uniek, maar alle succesvolle bedrijven hebben één ding met elkaar gemeen: een sterke bedrijfscultuur. De bedrijfscultuur-code laat zien dat zo'n cultuur niet spontaan ontstaat, maar iets is wat je zelf creëert. De weg naar su ... De bedrijfscultuur-code | Het grootste kantoor van Nederland ... . De bedrijfscultuur-code laat zien dat zo'n cultuur niet spontaan ontstaat, maar iets is wat je zelf creëert. De weg naar succes is voor elk bedrijf uniek, maar alle succesvolle bedrijven hebben één ding met elkaar gemeen: een sterke bedrijfscultuur. De bedrijfscultuur-code laat zien dat zo'n cultuur niet spontaan ontstaat, maar iets is wat je zelf creëert. De bedrijfscultuur code is een interessant boek. Het begint met een verhaal over de 'marshmallow contest' waarin groepen met elkaar een bouwwerk moeten maken met behulp van spaghetti waarbij een marshmallow zo hoog mogelijk komt. De bedrijfscultuur-code laat zien dat zo'n cultuur niet spontaan ontstaat, maar iets is wat je zelf cree?ert. En het goede nieuws: er zijn praktische en concrete stappen die je kunt nemen om dit voor elkaar te krijgen. Daniel Coyle, bestsellerauteur en expert op het gebied van talentontwikkeling, ......

INFORMATIE

AUTEUR
Daniel Coyle
DIMENSIE
5,79 MB
BESTANDSNAAM
De bedrijfscultuur-code.pdf

OMSCHRIJVING

De bedrijfscultuur-code 1e druk is een boek van Daniel Coyle uitgegeven bij Maven Publishing. ISBN 9789492493316 De weg naar succes is voor elk bedrijf uniek, maar alle succesvolle bedrijven hebben één ding met elkaar gemeen: een sterke bedrijfscultuur.De bedrijfscultuur-code laat zien dat zo'n cultuur niet spontaan ontstaat, maar iets is wat je zelf creëert. En het goede nieuws: er zijn praktische en concrete stappen die je kunt nemen om dit voor elkaar te krijgen.Daniel Coyle, bestsellerauteur en expert op het gebied van talentontwikkeling, bestudeerde 's werelds meest succesvolle organisaties (van Pixar tot grote multinationals) om te onderzoeken hoe zij een goede sfeer en daadkrachtige groepsmentaliteit cultiveren. Door de nieuwste wetenschappelijke inzichten te combineren met down-to-earthlessen van leiders van wereldklasse, legt Coyle uit hoe je een omgeving creëert waarin innovatie bloeit en verwachtingen worden overtroffen. Het maakt niet uit wat je doel is of hoe groot je bedrijf is, dit boek helpt je om er een goed geoliede machine van te maken, oftewel: een bedrijf om van te houden.

Wil je het boek lezen?De bedrijfscultuur-code in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daniel Coyle. Lezen De bedrijfscultuur-code Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN