Van Dale groot woordenboek Duits-Nederlands

Van Dale groot woordenboek Duits-Nederlands - Van Dale | Northernlights300.org

...e alles wat je nodig hebt voor het schoolvak Duits in de bovenbouw en het eindexamen havo/vwo van het voortgezet onderwijs in Nederland en de 3e graad van het secundair onderwijs in Vlaanderen ... Woordenboeken Te Koop | 2dehands ... . Met nog meer nieuwe woorden en vertalingen, voorbeeldzinnen, nuttige taaltips en uitgebreide informatie ... Groot woordenboek Van Dale Duits Nederlands. Groot woordenboek van dale duits - nederlands nederlands - duits 3e druk 2002 heel weinig gebruikt, dus nog mooi. Ruikt fris, gee. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 30,00 Vandaag. Leeuwarden Vandaag. Marc Leeuwarden. Kramers woordenboek duits-nederlands en nederlands-duits. Gelezen Ophalen of ... Elektronisch groot woordenboek | Van Dale ... . Ruikt fris, gee. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 30,00 Vandaag. Leeuwarden Vandaag. Marc Leeuwarden. Kramers woordenboek duits-nederlands en nederlands-duits. Gelezen Ophalen of Verzenden. Prijs o.t.k. Gisteren. Sint-Amands Gisteren. Lies Sint-Amands. van Dale woordenbroek Nederlands- Frans. Zo goed als nieuw woordenboek, te koop wegens niet meer nodig. ... Van Dale Groot Woordenboek der Nederlandse Taal. Woordenboek van Dale groot Duits-Nederlands. €107,77. Office-deals.nl (245) * Professioneel gereedschap voor vertalers, tolken en studenten. ISBN:9789460770302. * Vers. Woordenboek van Dale groot Nederlands-Engels kopen. €107,77. Office-deals.nl (245 ... Let op: dit woordenboek is binnenkort niet meer leverbaar. Vanaf 2 april 2019 verschijnt de opvolger van dit boek: Van Dale Groot woordenboek Nederlands-Duits voor school - 9789460775208 Van Dale Middelgroot woordenboek Nederlands-Duits De Van Dale Middelgrote woordenboeken worden door docenten aanbevolen. Ze zijn de beste keuze voor gevorderde gebruikers om goed Nederlands, Engels, Frans of ... Over Van Dale Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen - op school, kantoor, thuis of op reis. Let op: dit woordenboek is binnenkort niet meer leverbaar. Vanaf 2 april 2019 verschijnt de opvolger van dit boek: Van Dale Groot woordenboek Duits-Nederlands voor school - 9789460775192 Van Dale Middelgroot woordenboek Duits-Nederlands De Van Dale Middelgrote woordenboeken worden door docenten aanbevolen. Ze zijn de beste keuze voor gevorderde gebruikers om goed Nederlands, Engels, Frans of ... Woordenboek van Dale groot Duits-Nederlands. Vergroten. Omschrijving Woordenboek van Dale groot Duits-Nederlands. Professioneel gereedschap voor vertalers, tolken en studenten. ISBN:9789460770302. Vers; 1 stuk; Verder lezen . Uw prijs. 94, 04. per stuk 102, 50 incl. btw Product is beperkt op voorraad....

INFORMATIE

AUTEUR
Van Dale
DIMENSIE
7,47 MB
BESTANDSNAAM
Van Dale groot woordenboek Duits-Nederlands.pdf

OMSCHRIJVING

- circa 100.000 trefwoorden- 1600 bladzijden- het meest complete woordenboek van hedendaags Duits- onmisbaar voor vertalers, tolken, studenten en iedereen die regelmatig Duits gebruikt, ook verkrijgbaar als set Groot woordenboeken DuitsUitgebreid en praktischHet Groot woordenboek Duits-Nederlands van Van Dale is het grootste, volledigste en betrouwbaarste woordenboek Duits-Nederlands dat er is. Bovendien is het een uiterst praktisch woordenboek. De uitgekiende systematiek en de heldere indeling maken het extra makkelijk om het juiste woord en de juiste vertaling te vinden.Heldere structuurOp basis van gebruikersonderzoek is een structuur ontwikkeld die helpt om snel te vinden waarnaar u zoekt. De opbouw is als volgt:a. trefwoord met grammaticale informatie e.d. b. de hoofdvertalingen van het trefwoord met synoniemen en markeringen van stijlniveausc. voorbeelden van het gebruik in zinsverbanden, in vrije en vaste verbindingen.SpreektaalIn de Grote woordenboeken Duits van Van Dale is aanzienlijk meer aandacht besteed aan de spreektaal dan gebruikelijk is. De onderscheiden stijlniveaus en sociale taalkringen van de Duitse woorden en uitdrukkingen worden zo adequaat mogelijk in het Nederlands weergegeven.Perfect gereedschapNaast het woordenboek bevat het Van Dale Groot woordenboek Duits-Nederlands allerlei extra's, zoals een lijst van onregelmatige Duitse werkwoorden en een grammaticaal compendium van het Duits. Vanuit de lemma's (dat wil zeggen: trefwoord + behandeling) wordt naar het compendium verwezen voor grammaticale informatie. Ook is er een lijst met de meest gebruikte Duitse spreekwoorden, met vertalingen. In het trefwoordenbestand zijn ook de vervoegde vormen van onregelmatige werkwoorden opgenomen. Kortom: perfect gereedschap voor iedereen die in werk of studie met Duits te maken heeft.

Wil je het boek lezen?Van Dale groot woordenboek Duits-Nederlands in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Van Dale. Lezen Van Dale groot woordenboek Duits-Nederlands Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN