Sax, Candy & Rock-'n-Roll

Sax, Candy & Rock-'n-Roll - Candy Dulfer | Northernlights300.org

...ock-'n-roll vertelt ze openhartig over haar leven en werk: hoe haar ouders ervoor zorgden dat ze niet zoals Amy Winehouse eindigde, over feestjes van Prince met als enige gasten Kim Basinger en zijzelf, over hoe het er écht aan toe gaat on the road, over liefde en vriendschap en hoe het is om als vrouw de baas van de band te zijn ... Sax, Candy & rock-'n-roll, Candy Dulfer Liddie Austin | Donner ... . Sax, Candy & Rock-'n-Roll (Paperback). Candy Dulfer stond op haar vijfde al met een saxofoon in haar handen - misschien niet zo gek als je vader een... Sax, Candy & rock-'n-roll Candy Dulfer stond op haar vijfde al met een saxofoon in haar handen - misschien niet zo gek als je vader een bekend saxofonist is. Maar daarna ging het wel extreem hard: op haar elfde speelde ze in de band van Rosa King, op haar veertiende had ze h ... Sax, Candy & rock-'n-roll van Candy Dulfer | Boek en ... ... ... Sax, Candy & rock-'n-roll Candy Dulfer stond op haar vijfde al met een saxofoon in haar handen - misschien niet zo gek als je vader een bekend saxofonist is. Maar daarna ging het wel extreem hard: op haar elfde speelde ze in de band van Rosa King, op haar veertiende had ze h...

INFORMATIE

AUTEUR
Candy Dulfer
DIMENSIE
4,32 MB
BESTANDSNAAM
Sax, Candy & Rock-'n-Roll.pdf

OMSCHRIJVING

Candy Dulfer stond op haar vijfde al met een saxofoon in haar handen – misschien niet zo gek als je vader een bekend saxofonist is. Maar daarna ging het wel extreem hard: op haar elfde speelde ze in de band van Rosa King, op haar veertiende had ze haar eerste eigen band, waarmee ze nog voordat ze eindexamen had gedaan al in het voorprogramma van Madonna stond. Sindsdien speelde en speelt ze met muzikale helden als Prince, Van Morrison en David Sanborn, had ze samen met Dave Stewart van The Eurythmics een wereldhit met "Lily was here' en mag ze zichzelf dankzij haar plaat Saxuality een "Grammy nominated artist' noemen. Inmiddels is Candy niet alleen een van de bekendste vrouwen in de Nederlandse muziek, maar ook een van de beste saxofonisten ter wereld, in het buitenland nog beroemder dan hier. Ze werkte samen met o.a. Beyoncé, Aretha Franklin, Blondie en Pink Floyd, speelt met haar band over de hele wereld in uitverkochte zalen en op de grootste festivals en scoorde meerdere nummer 1-hits in de VS.In Sax, Candy & rock-'n-roll vertelt ze openhartig over haar leven en werk: hoe haar ouders ervoor zorgden dat ze niet zoals Amy Winehouse eindigde, over feestjes van Prince met als enige gasten Kim Basinger en zijzelf, over hoe het er écht aan toe gaat on the road, over liefde en vriendschap en hoe het is om als vrouw de baas van de band te zijn.

Wil je het boek lezen?Sax, Candy & Rock-'n-Roll in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Candy Dulfer. Lezen Sax, Candy & Rock-'n-Roll Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN