Op zoek naar de verloren tijd - Swanns kant op

Op zoek naar de verloren tijd - Swanns kant op - Marcel Proust | Northernlights300.org

...rtaling van het legendarische 'À la recherche du temps perdu'? Misschien door de vertaling als een quatre mains te benaderen, zoals een van de vertalers van 'Swanns kant op' liet optekenen ... Swanns kant op - Marcel Proust - 9789025308933 | Bruna.nl ... . Martin de Haan ging kritisch door de hoofdstukken van Rokus Hofstede, en vice versa. Resultante is een knisperende, eigentijdse editie van een titel die in 2013 zijn ... Een man doopt een cakeje in zijn thee, neemt een hap en herinnert zich opeens het stadje waar hij als kind zijn vakanties doorbracht. Veel meer gebeurt er niet in Combray, de ouverture van Swanns kant Veel meer gebeurt er niet in Combray, de ouverture van Swanns kant op, het eerste boek van Marcel Prousts megaroman Op z ... Op zoek naar de verloren tijd - Swanns kant op ... . Veel meer gebeurt er niet in Combray, de ouverture van Swanns kant Veel meer gebeurt er niet in Combray, de ouverture van Swanns kant op, het eerste boek van Marcel Prousts megaroman Op zoek naar de verloren tijd. Ook in de vervolgdelen, Een liefde van Swann en Plaatsnamen: de naam, is de blik van de verteller hoofdzakelijk naar binnen gericht. Niet uiterlijke gebeurtenissen maar innerlijke associaties houden ... Een man doopt een cakeje in zijn thee, neemt een hap en herinnert zich opeens het stadje waar hij als kind zijn vakanties doorbracht. Veel meer gebeurt er niet in Combray, de ouverture van Swanns kant op, het eerste boek van Marcel Prousts megaroman Op zoek naar de verloren tijd. Ook in de vervolgdelen, Een liefde van Swann en Plaatsnamen: de naam, Op zoek naar de verloren tijd. 23 november 2018. Delen op: Facebook Twitter. Longtemps, ... Of het Swanns kant is, de kant van Swann of Swanns kant op? En als we de vertaling van die 3042 pagina's van naderbij bekenen hebben, dan is er wellicht nog wel wat tijd over om te vragen wat Proust daar nu precies mee bedoeld heeft. Een man doopt een cakeje in zijn thee, neemt een hap en herinnert zich opeens het stadje waar hij als kind zijn vakanties doorbracht. Veel meer gebeurt er niet in Combray, de ouverture van Swanns kant op, het eerste boek van Marcel Prousts megaroman Op zoek naar de verloren tijd.Ook in de vervolgdelen, Een liefde van Swann en Plaatsnamen: de naam, is de blik van de verteller hoofdzakelijk naar ... 9789025308933 - Swanns kant op - Op zoek naar de verloren tijd door Marcel Proust.. Een man doopt een cakeje in zijn thee, neemt een hap en herinnert zich opeens het stadje waar hij als kind zijn vakanties doorbracht. Veel meer gebeurt er niet in Combray, de ouverture van Een man doopt een cakeje in zijn thee, neemt een hap en herinnert zich opeens het stadje waar hij als kind zijn vakanties doorbracht. Veel meer gebeurt er niet in Combray, de ouverture van Swanns kant op, het eerste boek van Marcel Prousts megaroman Op zoek naar de verloren tijd....

INFORMATIE

AUTEUR
Marcel Proust
DIMENSIE
9,39 MB
BESTANDSNAAM
Op zoek naar de verloren tijd - Swanns kant op.pdf

OMSCHRIJVING

Een man doopt een cakeje in zijn thee, neemt een hap en herinnert zich opeens het stadje waar hij als kind zijn vakanties doorbracht. Veel meer gebeurt er niet in Combray, de ouverture van Swanns kant op, het eerste boek van Marcel Prousts megaroman Op zoek naar de verloren tijd. Ook in de vervolgdelen, Een liefde van Swann en Plaatsnamen: de naam, is de blik van de verteller hoofdzakelijk naar binnen gericht. Niet uiterlijke gebeurtenissen maar innerlijke associaties houden de tekst in beweging.Met Kafka en Joyce is Proust een van de grote modernisten. Dat hij schrijft over de wufte wereld van het fin-de-siècle doet aan de radicaliteit van zijn schrijfwijze niets af. In deze nieuwe vertolking van Swanns kant op door het vertalersduo Martin de Haan en Rokus Hofstede klinkt zijn stijl in het Nederlands scherper, ironischer en suggestiever dan ooit tevoren.

Wil je het boek lezen?Op zoek naar de verloren tijd - Swanns kant op in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marcel Proust. Lezen Op zoek naar de verloren tijd - Swanns kant op Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN