Duikatlas koraalriffen

Duikatlas koraalriffen - J. Jackson | Northernlights300.org

... bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken ... De opbouw van een koraalrif | Dier en Natuur: Biologie ... . Duikatlas koraalriffen reist door de warme wateren van de wereld, van veelbezochte sites waar populaire resorts de basis vormen voor het duiken, tot afgelegen riffen ver van de kust, die alleen toegankelijk zijn met live-aboards en bij goed weer. De informatieve tekst, ... Koraalriffen bedekken slechts 0,2 procent van het aardoppervlak, maar herbergen wel 25 procent van al het oceaanleven. Wereldwijd zijn honderden miljoenen mensen voor hun voedsel of inkom ... Duikgids voor de koraalriffen - A. Mojetta - (ISBN ... ... . Wereldwijd zijn honderden miljoenen mensen voor hun voedsel of inkomen ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Jackson, J. - Duikatlas koraalriffen Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. A. Jackson - Duikatlas Koraalriffen Het boek Duikatlas Koraalriffen van de auteur A. Jackson is 7 maal gevonden, 0 maal nieuw en 7 maal tweedehands. "Duikatlas Koraalriffen" is tweedehands te koop vanaf € 55,00 bij Bol.com. 30-mei-2020 - Bekijk het bord "Koraalriffen" van renskemoedt op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Koraalriffen, Koraalrif, Koraal. Duikatlas koraalriffen J. JACKSON, S. Felmore, E. Kip New Book B.V. (IF) Vrije ...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Jackson
DIMENSIE
9,58 MB
BESTANDSNAAM
Duikatlas koraalriffen.pdf

OMSCHRIJVING

De Duikatlas koraalriffen is een uitgebreid handboek van ’s werelds beste duikplaatsen. In dit boek krijgt u informatie over verschillende manieren van duiken, zoals stimulerende duiken in sterke stroming, duiken bij kleurrijke riffen, spannende maar verantwoorde interacties met zeedieren, de kalme fascinatie van muck diving en ’s werelds beste wrakduiken. Verschijnselen die van belang zijn voor duikers, bijvoorbeeld El Niño en zijn effecten op de onderwaterwereld, zoals koraal bleaching, worden toegelicht met tekeningen. In de algemene inleiding vindt u een lijst met praktische adviezen voor de reizende duiker. Een uitgebreide bijlage geeft informatie per regio over de beste tijd om te duiken, de bereikbaarheid, de beschikbaarheid van apparatuur en de kwaliteit van het leven onder water.Of u nu een duikreis wilt plannen of u eerst alleen wilt verdiepen in duiken, in de Duikatlas koraalriffen vindt u een schat aan informatie over elk deel van de wereld, verzameld door een team van bekende duikers en onderscheiden onderwaterfotografen. Met de gedetailleerde kaarten kunt u alvast genieten van de schoonheid van de mooiste duikplaatsen ter wereld.

Wil je het boek lezen?Duikatlas koraalriffen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Jackson. Lezen Duikatlas koraalriffen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN