Zen en keuzes maken

Zen en keuzes maken - R.R.R. Ritskes | Northernlights300.org

...eit van keuzes en spontaniteit in het keuzeproces ... Zen en keuzes maken | Zen.nl Tilburg - Ik Ben Aanwezig ... . Na het volgen van de workshop weet je waar je staat, voel je wat je verlangt en weet je wat je gaat doen. Zen en keuzes maken: Eéndaagse workshop over doelen en keuzes. Hoe weet je wat je werkelijk wilt en hoe kom je tot een goede keuze? Hoe voorkom je dat je achteraf toch weer gaat twijfelen? En wil je niet teveel? En hoe ontwikkel je de discipline om je keuzes ook echt vorm te geven? Zen en keuzes maken behandelt op zeer indringende en toegankelijke wijze waarom het nemen van beslissingen vaak zo moeilijk is, te lang duurt of fout uitpakt, en - het belangrijkste - hoe men een systeem kan ontwikkelen waarmee besluitvaardigheid en het maken van de juiste keuze tot een tweede natuur wordt. Zen en keuzes maken: Eéndaagse workshop over d ... Zen.nl Nederland | Keuzes maken is topsport ... . Zen en keuzes maken: Eéndaagse workshop over doelen en keuzes. Hoe weet je wat je werkelijk wilt en hoe kom je tot een goede keuze? Hoe voorkom je dat je achteraf toch weer gaat twijfelen? En wil je niet teveel? En hoe ontwikkel je de discipline om je keuzes ook echt vorm te geven? Zen en keuzes maken gaat dieper in op de invloed die symbolen hebben op de keuzes die we maken; in de sesshin zal het meer gaan over het ontwikkelen van goede rituelen om tot de juiste keuzes te komen. Hoe weet je wat je werkelijk wilt en hoe kom je tot een goede keuze? Hoe voorkom je dat je achteraf toch weer gaat twijfelen? En wil je niet teveel? En hoe ontwikkel je de discipline om je keuzes ook echt vorm te geven? Dit zijn de thema's waar we in de eendaagse workshop mee aan de slag zullen gaan. Keuzes maken is topsport Yvon...

INFORMATIE

AUTEUR
R.R.R. Ritskes
DIMENSIE
6,24 MB
BESTANDSNAAM
Zen en keuzes maken.pdf

OMSCHRIJVING

Onze tijd met almaar meer mogelijkheden stelt ons voortdurend voor keuzes. Zen en keuzes maken bevat veel praktische tips met betrekking tot de vraag, hoe door gebruik te maken van een minimum aan energie tot maximale keuzes te komen.Uit een van de vele recensies:‘Een heldere en boeiend geschreven boek, met veel handige tips t.a.v. de vraag, hoe je met minder energie tot betere keuzes kunt komen. Het laat zich lezen als een roman, mede door de voorbeelden uit de praktijk van de auteur.’Zen en keuzes maken behandelt op zeer indringende en toegankelijke wijze waarom het nemen van beslissingen vaak zo moeilijk is, te lang duurt of fout uitpakt, en – het belangrijkste – hoe men een systeem kan ontwikkelen waarmee besluitvaardigheid en het maken van de juiste keuze tot een tweede natuur wordt.Rients R.R. Ritskes was tien jaar als studie-adviseur aan de universiteit van Utrecht werkzaam. Sinds 1990 is hij fulltime zen-leraar en managementtrainer. In beide functies trainde en adviseerde hij honderden mensen in het maken van keuzes. Betrof het eerst studenten, tegenwoordig is de directiekamer van menig bedrijf zijn werkterrein. Hij schreef eerder Zen en de kunst van het studeren en Meer zen in management.

Wil je het boek lezen?Zen en keuzes maken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.R.R. Ritskes. Lezen Zen en keuzes maken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN