Whiplash

Whiplash - Carien Karsten | Northernlights300.org

...keringen en medische keuringen. Whiplash is in de wetenschap nog een omstreden begrip, maar dat neemt niet weg dat de klachten heel echt kunnen zijn: hierdoor kan een whiplashpatiënt het gevoel krijgen miskend te worden door medici ... Whiplash - Symptoms, Causes, Diagnosis, And Treatment ... . Whiplash aandoening is een letsel aan de nek of rug door een ongeval. Alle uitleg over symptomen, oorzaak, kenmerken en behandeling. Alles over whiplash. Een whiplash heeft niet alleen lichamelijke klachten tot gevolg, de geestelijke impact kan zo groot zijn dat er zelfs sprake kan zijn van een karakterverandering. Voor de buitenwereld is dit vaak niet te begrijpen, wat de frustratie van het slachtoffer rondom zijn kwetsuur verergert en versterkt. Whiplash is de verzamelnaam voor klachten die kunnen ontstaan nadat het hoofd een plotselinge h ... Whiplash: symptomen, oorzaken, herstel, beloop ... ... . Voor de buitenwereld is dit vaak niet te begrijpen, wat de frustratie van het slachtoffer rondom zijn kwetsuur verergert en versterkt. Whiplash is de verzamelnaam voor klachten die kunnen ontstaan nadat het hoofd een plotselinge heftige beweging heeft gemaakt. U leest hier alles over een whiplash. Leven met whiplash. Over het leven en omgaan met whiplash voor een patiënt en zijn of haar omgeving. Lees meer > Het nieuwe normaal.. Directed by Damien Chazelle. With Miles Teller, J.K. Simmons, Melissa Benoist, Paul Reiser. A promising young drummer enrolls at a cut-throat music conservatory where his dreams of greatness are mentored by an instructor who will stop at nothing to realize a student's potential. Een whiplash kan meteen na het ongeluk klachten geven. Maar ze kunnen zich ook pas enige uren tot twee dagen ná het ongeval voordoen. Dit hoort bij het gewone beeld van een whiplash en is niets om u zorgen over te maken. Vooruitzicht op herstel. Het herstel na een whiplash verloopt meestal voorspoedig. Whiplash (2014) mijn stem. 3,85 (1826) 1826 stemmen . Verenigde Staten Drama / Muziek 107 minuten geregisseerd door Damien Chazelle met Miles Teller, J.K. Simmons en Melissa Benoist Andrew is een veelbelovende 19-jarige drummer die studeert aan een conserva...

INFORMATIE

AUTEUR
Carien Karsten
DIMENSIE
4,70 MB
BESTANDSNAAM
Whiplash.pdf

OMSCHRIJVING

Jaarlijks lopen nog steeds 30.000 mensen een vorm van whiplash op. Het bekendst is de klap in de nek bij een plotselinge schok zoals bij een autobotsing kan optreden, maar er zijn natuurlijk veel meer soorten ongelukken die whiplash tot gevolg hebben.In dit boek geeft de auteur uitvoerig inzicht in het ziektebeeld. Deskundigen verklaren in alledaagse taal een aantal tot nu toe weinig begrepen klachten zoals vermoeidheid, hormonale ontregeling, verstoring van dag- en nachtritme en temperatuurswisselingen. Patiënten vertellen hoe een klein ongeluk soms grote gevolgen had voor hun leven en hoe ze daarmee omgaan.Whiplash! Wat nu? geeft inzicht in de werkwijze en het nut van de bestaande medische en psychologische hulp, behandelt vragen over letselschade, verzekeringen en aangepaste arbeidsomstandigheden, en vat de veelheid van inzichten en meningen samen in een persoonlijke, deskundige en integrale visie.

Wil je het boek lezen?Whiplash in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carien Karsten. Lezen Whiplash Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN