Sluiers en sleutels - een spirituele zoektocht

Sluiers en sleutels - een spirituele zoektocht - Marijke Abbink | Northernlights300.org

...n leiden, doorvoelen, keuzen maken, liefst vanuit eigen hart ... Sluier (kleding) - Wikipedia ... . Daarin worden sleutels gevonden naar openingen, sluiers worden weggehaald, waardoor helder zicht ontstaat. Een leven met vraagtekens, stippeltjes en uitroeptekens, wat het zo de moeite waard maakt… Sluiers en sleutels - een spirituele zoektocht. ... een schetsen, laten leiden, doorvoelen, keuzen maken, liefst vanuit eigen hart. Daarin worden sleutels gevonden naar openingen, sluiers worden weggeh... Auteur(s): Marijke Abbink ... is het Cupido toch gelukt ... Sluiers en sleutels - Een spirituele zoektocht - Boekscout ... ... Auteur(s): Marijke Abbink ... is het Cupido toch gelukt om de stemmen te tellen en een winnaar te kiezen. Sluiers en sleutels - Een spirituele zoektocht Marijke Abbink. Ster tussen de sterren ... Beeld van een vrouw - Het bewustwordingsproces van een hoogsensitieve... Heidi Deschynck. ... We zijn gek op boeken en we ruimen ook graag een plaatsje in voor dat van jou. Door de zeven sluiers kunnen we op een zeer voorzichtige manier ontdekken of wij als man en vrouw iets te betekenen hebben voor elkaar. Op dit moment zitten we in de tweede sluier en kan ik maar één ding concluderen: ik voel dat de liefde groeit en ik voel me dankbaar dat ik op deze manier weer een nieuwe dimensie van de Liefde mag ervaren: alleen dat al is het hele experiment waard. SPIRITUELE ZOEKTOCHT. ... En de herinnering aan de waarheid der Liefde, hoe elk menselijk hart geboren is in Liefde en elk mens een kind van God is. ... Het is waarlijk de wens van Mijn hart U de sleutels zelf te geven van de hemel, opdat U de hemel op Aarde moogt beleven, en overal waar U gaat, voor eeuwig en eeuwig. Martin Zirchner beschrijft de klassieker van Dante als een spirituele zoektocht. De zoektocht van Dante komt zo op een heel andere manier tot ons als in andere uitgaven. Hier is de zoektocht direct, spiritueel, gericht op ons binnenste, en het laat ons zien wat de Louteringsberg...

INFORMATIE

AUTEUR
Marijke Abbink
DIMENSIE
6,68 MB
BESTANDSNAAM
Sluiers en sleutels - een spirituele zoektocht.pdf

OMSCHRIJVING

Leven ervaar ik als een pelgrimstocht. Een zoeken, een schetsen, laten leiden, doorvoelen, keuzen maken, liefst vanuit eigen hart. Daarin worden sleutels gevonden naar openingen, sluiers worden weggehaald, waardoor helder zicht ontstaat. Een leven met vraagtekens, stippeltjes en uitroeptekens, wat het zo de moeite waard maakt… Leven is lef hebben en liefhebben. Fouten durven maken en loslaten. Vallen en altijd weer opstaan. Gedichten uit het leven, om van te genieten.

Wil je het boek lezen?Sluiers en sleutels - een spirituele zoektocht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marijke Abbink. Lezen Sluiers en sleutels - een spirituele zoektocht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN