Ik moest alleen komen

Ik moest alleen komen - Souad Mekhennet | Northernlights300.org

...leen komen (e-Book) Reizen naar het front van de jihad ... Ik moest alleen komen - paperback - Souad Mekhennet, Nico ... ... . Prijs: € 11,99: Download direct dit e-Book. Ook beschikbaar als: Paperback € 22,99; Deze titel komt in aanmerking voor. Koop minimaal drie actie e-Books en ontvang 10% stapelkorting! Bekijk alle actie e-Books. Ik moest alleen komen. Wat speelt zich af in de hoofden van jihadisten en waarom gaan ze tot geweld over? In dit spannend geschreven boek voert Souad Mekhennet ons mee op haar dappere en gevaarlijke zoektocht. Van de Duitse steden waar de 9/11-samenzweerders rad ... Ik moest alleen komen | Boeken ... . Van de Duitse steden waar de 9/11-samenzweerders radicaliseerden naar het Turks-Syrische grensgebied met een permanente aanwezigheid van IS. Met Ik moest alleen komen wil Souad Mekhennet de opkomst van het islamitische radicalisme verklaren en een brug slaan tussen de islamitische en westerse wereld. 'Een moedig en evenwichtig boek, dat een diep inzicht geeft in wat islamitisch radicalisme is. Ik moest alleen komen | Souad Mekhennet. reizen naar het front van de jihad. Zet op mijn lijst 'Uitmuntend. *****' de Volkskrant. Wat speelt zich af in de hoofden van jihadisten en waarom gaan ze tot geweld over? In dit spannend geschreven boek voert Souad Mekhennet ons mee op haar dappere en gevaarlijke zoektocht. Ik moest alleen komen | ISBN 9789046822630 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het boek Ik moest alleen komen, geschreven door Souad Mekhennet, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Selected: Ik moest alleen komen € 22.99 22.99. Select Options Met Ik moest alleen komen wil Souad Mekhennet de opkomst van het islamitische radicalisme verklaren en een brug slaan tussen de islamitische en westerse wereld. "Een moedig en evenwichtig boek, dat een diep inzicht geeft in wat islamitisch radicalisme is. 'Uitmuntend. *****' de Volkskrant Wat speelt zich af in de hoofden van jihadisten en waarom gaan ze tot geweld over? In dit spannend geschreven boek voert Souad Mekhennet ons mee op haar dappere en gevaarlijke zoektocht. Van de Duitse steden waar de 9/11-samenzweerders radicaliseerden naar het Turks-Syrische grensgebied met een permanente aanwezigheid van IS. Met Ik moest alleen komen wil Souad Mekhennet de opkomst van het islamitische radicalisme verklaren en een brug slaan tussen de islamitische en westerse wereld...

INFORMATIE

AUTEUR
Souad Mekhennet
DIMENSIE
10,57 MB
BESTANDSNAAM
Ik moest alleen komen.pdf

OMSCHRIJVING

"Ik moest alleen komen 1e druk is een boek van Souad Mekhennet uitgegeven bij Nieuw Amsterdam. ISBN 9789046822630 ""Uitmuntend. *****' de VolkskrantWat speelt zich af in de hoofden van jihadisten en waarom gaan ze tot geweld over? In dit spannend geschreven boek voert Souad Mekhennet ons mee op haar dappere en gevaarlijke zoektocht. Van de Duitse steden waar de 9/11-samenzweerders radicaliseerden naar het Turks-Syrische grensgebied met een permanente aanwezigheid van IS. Van Noord-Afrika en het Midden-Oosten naar Europa, waar de terreur tot in het hart van de westerse beschaving is doorgedrongen. Mekhennet neemt grote risico's om de belangrijkste figuren bij Al Qaida, Taliban en IS te interviewen. Als haar gevraagd wordt alleen naar een interview te komen, weet ze nooit wat haar te wachten staat. Met Ik moest alleen komen wil Souad Mekhennet de opkomst van het islamitische radicalisme verklaren en een brug slaan tussen de islamitische en westerse wereld.""Een moedig en evenwichtig boek, dat een diep inzicht geeft in wat islamitisch radicalisme is. Wat kun je anders verwachten van een van de meest vooraanstaande journalisten op dit gebied?' Jason Burke, auteur van The New Threat – From Islamic Militancy ""Haar heldere inzichten zijn in deze tijd van grote waarde.' Jessica Stern, auteur van Terreur in naam van God ""Souad Mekhennet schreef een fascinerend verslag van haar zoektocht (…) echt heel boeiend.' Peter Bergen, auteur van United States of Jihad ""Als je echt wilt begrijpen met welke problemen het Westen in de eenentwintigste eeuw te maken krijgt, lees dan dit boek.' Joby Warrick, Pulitzer Prize-winnaar en auteur van Zwarte vlaggen. De opkomst van IS"

Wil je het boek lezen?Ik moest alleen komen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Souad Mekhennet. Lezen Ik moest alleen komen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN