Eet mij

Eet mij - Martin van den Broeke | Northernlights300.org

...rmarkttactieken, het hongerhormoon ghreline, vooroordelen, snacktaks, BMI, te veel om op te noemen ... Waarom je steeds zo moe bent - 14 oorzaken van vermoeidheid ... . Benieuwd of je eetpatroon en gewicht gezond zijn? Mijn Voedingscentrum helpt je graag! Het is een persoonlijk account met een aantal handige tools zoals de Eetmeter, de BMI-meter en de Caloriechecker. Test jezelf, ontvang direct advies en houd bij hoe je eetpatroon en gewicht zich ontwikkelen. Eet mij is een heel interessant, prettig leesbaar boek over obesitas, diëten, gezonde voeding, ongezonde voeding en de verleidingen waar we mee te maken krijgen als het om eten gaat. De auteurs hebben er veel aan gedaan om het onderwerp zo breed mogelijk te benaderen. Honderdvij ... Asha ten Broeke | Eet mij ... . De auteurs hebben er veel aan gedaan om het onderwerp zo breed mogelijk te benaderen. Honderdvijfentachtig kilo woog hij bij zijn overlijden. Papa's laatste woord, zijn laatste wens werd gerespecteerd door zijn acht kinderen. Hoe papa's woord vlees werd. MET INGEHOUDEN ADEM, terwijl om mij heen restjes vlees van botten worden getrokken, bestek wordt afgeruimd en servetten aangereikt, denk ik aan het trage, vette leven van...

INFORMATIE

AUTEUR
Martin van den Broeke
DIMENSIE
6,99 MB
BESTANDSNAAM
Eet mij.pdf

OMSCHRIJVING

Afvallen is een kwestie van slimme keuzes maken en van discipline. Wie niet afvalt, is dus onverstandig of heeft geen doorzettingsvermogen. Of beide. Of klopt hier iets niet? Eet mij gaat over aankomen en afvallen, over wilskracht, honger, supermarkten en reclames.Asha ten Broeke en Ronald Veldhuizen combineren de nieuwste inzichten in de hersenwetenschap, genetica en fysiologie en maken zo gehakt van de vele misvattingen en fabels over eten, diëten en te veel eten. Op humorvolle en zeer toegankelijke wijze behandelen ze onderwerpen zoals: - Waarom eetgewoonten zo makkelijk tot stand komen en zo moeilijk zijn af te leren.- Waarom ons lichaam geen onderscheid kan maken tussen een dieet en een hongersnoodramp.- Hoe we dagelijks verwikkeld zijn in een ongelijke strijd tegen supermarkten, marketeers en reclamebureaus. - Waarom dikke mannen meer verdienen dan dunne mannen en waarom dit bij vrouwen precies andersom is.- En waarom afvallen meer te maken heeft met het formaat van de borden die je in huis haalt stukken dan hoeveel wilskracht je hebt. Asha ten Broeke en Ronald Veldhuizen zijn beiden wetenschapsjournalist en vormen het perfecte duo voor het schrijven van een boek over de psychologie van eten. Asha is dik, Ronald is dun. Asha studeerde psychologie en Ronald studeerde biologie. Asha is columnist bij Trouw, waar ze elke dinsdag over de wetenschap achter het nieuws schrijft. Ronald schrijft onder andere voor de Volkskrant en Quest. Van Asha verscheen eerder bij Maven Het idee m/v: Ontmaskering van een hardnekkig denkbeeld, dat opgenomen werd in de lijst Beste non-fictie 2010 van Vrij Nederland.

Wil je het boek lezen?Eet mij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin van den Broeke. Lezen Eet mij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN