De kleuren van de brand

De kleuren van de brand - Pierre Lemaître | Northernlights300.org

..., Pierre - De wraak wordt gloedvol bereid en ijskoud opgediend [Recensie] Misschien wel het hoogtepunt in het niet misselijke oeuvre van Pierre Lemaitre is Tot ziens daarboven ... De kleuren van de brand eBook: Lemaitre, Pierre: Amazon.nl ... ... . Het is het eerste deel van een trilogie waarin de vooraanstaande familie Péricourt centraal staat. Inmiddels is het vervolg verschenen, De kleuren van de brand. De kleuren van de brand heeft het in zich om het vorige deel, Tot ziens daarboven , naar de kroon te steken. Na het lezen van beide delen kan men stellen dat Lemaitre tot grote hoogte weet te komen en zichzelf moet overtreffen om het derde deel op dit niveau te krijgen. De kleuren ... De kleuren van de brand - Pierre Lemaitre - Frankrijk Boeken ... . Na het lezen van beide delen kan men stellen dat Lemaitre tot grote hoogte weet te komen en zichzelf moet overtreffen om het derde deel op dit niveau te krijgen. De kleuren van de brand - Pierre Lemaitre. Het langverwachte, verpletterende vervolg op Tot ziens daarboven. Februari, 1927. De Parijse elite komt bijeen om de begrafenis van de gerespecteerde bankier Marcel Péricourt bij te wonen. De Franse auteur en scenarioschrijver Pierre Lemaitre (1951) en Liesbeth van Nes (als de vertaler) hebben het - eindelijk - klaar: het vervolg van de succesvolle literaire roman Tot ziens daarboven.De kleuren van de brand is het tweede deel van een trilogie, waarin de familie Péricourt een glansrol vertolkt. Lemaitre geeft een stuk geschiedenis weer van Frankrijk tijdens de eerste helft ... Lees „De kleuren van de brand" door Pierre Lemaitre verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Februari, 1927. De Parijse elite komt b...

INFORMATIE

AUTEUR
Pierre Lemaître
DIMENSIE
10,96 MB
BESTANDSNAAM
De kleuren van de brand.pdf

OMSCHRIJVING

Februari, 1927. De Parijse elite komt bijeen om de begrafenis van de gerespecteerde bankier Marcel Péricourt bij te wonen. Voor aanvang van de plechtigheid gebeurt er echter iets afschuwelijks, iets wat het leven van Madeleine Péricourt en haar zevenjarige zoontje Paul voorgoed zal veranderen.Als erfgenaam is het aan Madeleine om de leiding van het financiële imperium van haar vader over te nemen. Zonder enig verstand van zaken komt ze terecht in een door hebzucht en corruptie gedomineerde wereld. Madeleine probeert met alles wat ze in zich heeft overeind te blijven, in een Frankrijk dat machteloos moet toezien hoe een volgende oorlog steeds dichterbij komt.Lemaitre schrijft wederom een adembenemend epos over de val van het establishment en over de zoete wraak van een vrouw in een mannenwereld. Volg Madeleine en haar zoon in een majestueus en groots avontuur.

Wil je het boek lezen?De kleuren van de brand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pierre Lemaître. Lezen De kleuren van de brand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN