Alles onder controle

Alles onder controle - Roanne van Voorst | Northernlights300.org

...en om elke keer weer hun doel te bereiken ... Alles onder contole - Uitgeverij Haystack ... . China: alles onder controle . 31 mei 2020 . U bent hier: programma's . vpro tegenlicht . afleveringen . zondag 31 mei, 22.15 uur, NPO2 China: alles onder controle . 31 mei 2020 . Nu de rol van China in de nieuwe wereld ná corona belangrijker is dan ooit, worden we gedwongen anders te kijken naar het land. Vertalingen in context van "alles onder controle" in Nederlands-Frans van Reverso Context: alles is onder controle Alles onder controle? De ontwikkeling van de mens gaat door en dat brengt voor- en nadelen met zich mee. Een van de zaken die we proberen te rea ... dumpert.nl - Alles onder controle ... . Een van de zaken die we proberen te realiseren is dat wij alles bepalen, we willen de controle en dat zou het leven maakbaar maken. En mogelijk ook voorspelbaar, maar dat vinden veel mensen niet echt erg. In Alles onder controle deelt hij zijn inzichten, zijn tips en zijn tricks. Alles onder controle gaat over crisismanagement: hoe je onverwachte bedreigende situaties onder controle krijgt en voorkomt dat ze uitlopen op een ramp voor je bedrijf. Als je alles onder controle had, deze zaak zou niet doorgegaan zijn. If you had everyt...

INFORMATIE

AUTEUR
Roanne van Voorst
DIMENSIE
5,44 MB
BESTANDSNAAM
Alles onder controle.pdf

OMSCHRIJVING

Iedereen die in het leven een uitdaging aangaat, zal angsten en twijfels moeten trotseren om succesvol te zijn. Maar hoe doe je dat? Als er één groep mensen is die zich professioneel bezighoudt met angstbeheersing, zijn het wel high-risk sporters: de klimmers die bergwanden of gebouwen bedwingen, BASE-jumpers die zich met een kleine parachute of wingsuit in een dal storten, en high-liners die op honderden meters hoogte over een elastieken band wandelen.In 'Alles onder controle' vertellen vijftien van de beste highrisk sporters ter wereld openhartig over hun hoogtevrees en de andere uitdagingen die zij tegenkomen, én over de methoden die zij gebruiken om elke keer weer hun doel te bereiken.Hun lessen zijn niet alleen bruikbaar voor andere high-risk sporters, maar voor iedereen die angst ervaart op verschillende momenten in het leven. Zelfhypnose, visualisatie, angst-analyse: de geïnterviewden beproefden de meest effectieve strategieën om angst te overwinnen - en doen in dit boek verslag van hun succesformule.Met interviews van: Alain Robert, Alex Honnold, Alexander Schulz, Arno Ilgner, Catherine Destivelle, Cedric Dumont, Dan Goodwin, Don McGrath, Edurne Pasaban, Jorg Verhoeven, Hazel Findlay, Lynn Hill, Martin Fickweiler, Steph Davis en Rebecca Williams.

Wil je het boek lezen?Alles onder controle in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roanne van Voorst. Lezen Alles onder controle Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN