Van vakmanschap naar leiderschap

Van vakmanschap naar leiderschap - Pieter van der Haak | Northernlights300.org

... werktuigbouwkundige, kent de ` Van vakmanschap naar leiderschap, Pieter van der Haak - Paperback - 9789047007814 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser ... Van vakmanschap naar leiderschap, Pieter van der Haak ... ... . Hij laat in 'Van vakmanschap naar leiderschap' zien wat de toegevoegde waarde van goed leiderschap is en hoe je het zo kunt doen dat het voor jouzelf leuk en zinvol blijft. Met een heldere methodiek van zes stappen stelt hij jou en je medewerkers in staat te doen waar het om gaat: het vak zo goed mogelijk uitoefenen - zonder gedoe! Read {PDF Epub} Download Van vakmanschap naar leiderschap by Pieter van der Haak from the story Carrot by chesil1991 with 0 reads. spoon, drill, cave. Simple... Bestel Van vakmanschap naar leiderschap eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies ... bol.com | Van vakmanschap naar leiderschap, Pieter van der ... ... . spoon, drill, cave. Simple... Bestel Van vakmanschap naar leiderschap eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies...

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter van der Haak
DIMENSIE
3,58 MB
BESTANDSNAAM
Van vakmanschap naar leiderschap.pdf

OMSCHRIJVING

Veel professionals die leidinggeven vinden hun functie maar een hoop gedoe. Ze zijn ongewild `managergeworden. De vraag is dan ook: hoe kun je de passie voor je vak combineren met je rol als (team)leider? Pieter van der Haak, zelf begonnen als werktuigbouwkundige, kent de `drie soorten shit : denken in oplossingen, de spanning tussen organisatie en mensen en het gevecht om werk en procedures goed in balans te houden. Hij laat je in dit boek zien wat de toegevoegde waarde van goed leiderschap is en hoe je het zo kunt doen dat het voor jouzelf leuk en zinvol blijft. Met een heldere methodiek van zes stappen stelt hij jou en je medewerkers in staat te doen waar het om gaat: het vak zo goed mogelijk uitoefenenzonder gedoe!

Wil je het boek lezen?Van vakmanschap naar leiderschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter van der Haak. Lezen Van vakmanschap naar leiderschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN