Niets bijzonders

Niets bijzonders - Joko Beck | Northernlights300.org

...ereld is niet meer zoals de zijne. Lady Gaga die op de cover van een tijdschrift staat, kent hij niet ... niets bijzonders - Vertaling Nederlands-Duits ... . Je doet nog niets bijzonders als je aan BENG voldoet. En we moeten ons blijven realiseren dat er meer is dan de energieprestatie. Het gaat erom dat we woningen bouwen met de bewoner in het hart, huizen die energiezuinig zijn, maar vooral comfortabel en ook op andere wijze geen aanslag doen op natuurlijke hulpbronnen die we hebben." "Negen jaar en al een gsm, dat is niets bijzonders." Dat was gisteren de kop bovenaan pagina 11 va ... Niets bijzonders - Wikipedia ... ." "Negen jaar en al een gsm, dat is niets bijzonders." Dat was gisteren de kop bovenaan pagina 11 van deze krant (DM 28/5). Beste eindredactie van De Morgen, u hebt ongetwijfeld correct ... Niets bijzonders, wel superbelangrijk.' Mahi belangrijk. Mimoun Mahi was beslissend namens FC Groningen met twee benutte strafschoppen en een assist op de winnende goal van Bel Hassani. Bestel Niets bijzonders van Paul Mennes. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd...

INFORMATIE

AUTEUR
Joko Beck
DIMENSIE
9,41 MB
BESTANDSNAAM
Niets bijzonders.pdf

OMSCHRIJVING

In haar eenvoudige maar messcherpe lezingen en gesprekken met mensen ontleedt Joko Beck feiloos de manier waarop wij ons vastklampen aan het ego. In de verschillende hoofdstukken over aandacht, pijn, verwondering, gewaarzijn en vrijheid laat ze zien hoe zen en meditatie elk aspect van ons leven kunnen veranderen. Door een helder inzicht in onze verborgen motieven, emotionele reacties en patronen, kan een gewaarzijn ontstaan dat ons uit onze eigen kooi kan bevrijden. Dan kunnen we ons volmaakt laten meedrijven met de stroom van het leven. Haar westerse vorm van geen-onzin-zen is even direct als eenvoudig. NIETS BIJZONDERS brengt je voortdurend terug naar de essentie van het bestaan, het aanwezig zijn in het hier en nu.

Wil je het boek lezen?Niets bijzonders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joko Beck. Lezen Niets bijzonders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN