Allerzielen 2 - De schaduw van de nacht

Allerzielen 2 - De schaduw van de nacht - Deborah Harkness | Northernlights300.org

... bol.com zelf steeds niets gehoord, de beloofde compensatie heb ik ook nooit gekregen ... De schaduw van de nacht - Chicklit ... . Geschreven bij Allerzielen 2 - De schaduw van de nacht. Ik heb ontzettend veel goede boeken gelezen maar dit boek samen met het eerste deel 'Allerzielen' steekt met kop en schouders overal bovenuit. Een boek moet wel ontzettend goed en spannend zijn wil ik hem meer dan 1x lezen, en Allerzielen heb ik 7x gelezen. De schaduw van de nacht gaat verder waar Allerzielen ophield.Matthew en Diana zijn met succes naar 1590 gereisd, waar ze hopen een veilige plek t ... bol.com | Allerzielen 2 - De schaduw van de nacht, Deborah ... ... .Matthew en Diana zijn met succes naar 1590 gereisd, waar ze hopen een veilige plek te vinden om op zoek kunnen gaan naar het verloren manuscript Ashmole 782. Allerzielen 2 - De schaduw van de nacht (Paperback). Diana en Matthew komen in het victoriaanse Londen terecht, een wereld vol spionnen én oude vrienden... Allerzielen 2: De Schaduw van de Nacht. Originele titel: Shadow of Night Auteur: Harkness, Deborah Uitgever: Boekerij Verschijningsdatum origineel: 2012 Serie: Allerzielen 2 ISBN: 9789022563113 ISBN e-book: 9789460233296 Subgenre: Urban Fantasy Leeftijdscategorie: Volwassenen BESTEL BIJ BOL.COM. De schadu...

INFORMATIE

AUTEUR
Deborah Harkness
DIMENSIE
12,28 MB
BESTANDSNAAM
Allerzielen 2 - De schaduw van de nacht.pdf

OMSCHRIJVING

Eindelijk komen we te weten wat er met Diana Bishop, Oxford geleerde en ontluikende heks, en Matthew Clairmont, briliant geneticus en bovendien vampier, gebeurt na het enorme cliffhanger einde van Allerzielen! Diana en Matthew komen in het victoriaanse Londen terecht, een wereld vol spionnen én oude vrienden van Matthew. Zal Diana hier iemand vinden die haar kan leren met haar krachten om te gaan? En zal Matthew zich op het mysterie rondom Ashmole 782 kunnen concentreren of zal hij eerst moeten afrekenen met de geesten uit zijn verleden?

Wil je het boek lezen?Allerzielen 2 - De schaduw van de nacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Deborah Harkness. Lezen Allerzielen 2 - De schaduw van de nacht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN