{Het geheim van} gastvrijheid

{Het geheim van} gastvrijheid - Laura de La Mar | Northernlights300.org

...t, heldere uitgangspunten en een heldere visie op gastvrijheid maken dit hotel pas echt bijzonder ... Managementboek.nl: de beste boekensite - en meer - voor ... ... . Caroline Receveur (General ... Het geheim van gastvrijheid . Gastvrijheid is in elke branche de sleutel tot succes, zo ook voor de facilitaire dienstverlening. Gastvrijheid is niet te leren vanuit een boekje, maar auteur Laura de la Mar zet de lezer graag aan het denken en biedt praktische handvatten om gastvrijheid te kunnen versterken. Gastvrijheid is het geheim van succesvolle mensen en bedrijven. Iedereen heeft een beeld van ga ... Het geheim van gastvrijheid - Managementboeken ... . Gastvrijheid is het geheim van succesvolle mensen en bedrijven. Iedereen heeft een beeld van gastvrijheid. Toch is het creëren van een gastvrijheidsbeleving complex en niet voor amateurs. Gastvrijheidsexpert Laura de la Mar onderzocht het geheim. In dit boek maak je een reis door inzichten, inspiratie en interviews met opvallend gastvrije mensen. Als je denkt aan gastvrijheid, dan denk je aan hotels, restaurants en andere plekken waar je geen klanten hebt, maar gasten. Gastvrijheid is echter van groot belang voor alle bedrijven, zegt Laura de la Mar. Zij is oprichter van het trainingsbureau Gastvrijheid in Bedrijf en auteur van het boek Het Geheim van Gastvrijheid.In deze aflevering bespreken wat gastvrijheid is, waarom het belangrijk ... Het ontwikkelen van een gastvrije cultuur. Zoals Laura de la Mar schrijft in haar nieuwe boek "Het geheim van gastvrijheid", is zowel externe als interne gastvrijheid persoons- en momentafhankelijk. Het zit in duizend kleine details. Ook bij medewerkers bestaat een gastvrijheidsbeleving voor 89 procent uit emotionele en ontastbare zaken. Gastvrijheid is het geheim van succesvolle mensen en bedrijven. Iedereen heeft een beeld van gastvrijheid. Toch is het creëren van een gastvrijheidsbeleving complex en niet voor amateurs. Gastvrijheidsexpert Laura de la Mar onderzocht het geheim. In dit boek maak je een reis door inzichten, inspiratie en interviews met opvallend gastvrije mensen....

INFORMATIE

AUTEUR
Laura de La Mar
DIMENSIE
7,59 MB
BESTANDSNAAM
{Het geheim van} gastvrijheid.pdf

OMSCHRIJVING

Gastvrijheid is het geheim van succesvolle mensen en bedrijven. Iedereen heeft een beeld van gastvrijheid. Toch is het creëren van een gastvrijheidsbeleving complex en niet voor amateurs. Gastvrijheidsexpert Laura de la Mar onderzocht het geheim. In dit boek maak je een reis door inzichten, inspiratie en interviews met opvallend gastvrije mensen. Gastvrijheid leer je natuurlijk niet uit een boekje. Maar het zet je wel aan het denken en biedt praktische handvatten voor mensen uit alle branches om de gastvrijheid in jouw bedrijf te versterken. Dit boek is geschikt voor iedereen die wel eens te gast is of werkt in een dienstverlenend beroep, ongeacht in welke branche je werkt, of je in een klein of groot bedrijf werkt en of je leidinggevend of leidingnemend bent.Laura de la Mar is expert in het ontwikkelen van gastvrijheid. Ze is oprichter-directeur van Gastvrijheid in bedrijf en helpt met veel passie en bevlogenheid als trainer, coach, adviseur en spreker.

Wil je het boek lezen?{Het geheim van} gastvrijheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laura de La Mar. Lezen {Het geheim van} gastvrijheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN