Diversiteit

Diversiteit - Andrea Kuckert - Wöstheinrich | Northernlights300.org

... hiervoor is mensen van verschillende culturen met elkaar in contact brengen", zegt ze ... diversiteit - WikiWoordenboek - Wiktionary ... . "Hoe diverser de universiteit, hoe minder dit een probleem is. Diversiteit zorgt voor meer kwaliteit. Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit én de diversiteit van onze mensen. Verrassende inzichten en innovatieve en onconventionele oplossingen voor onze klanten komen voort uit een samenspel van zienswijzen, culturen, kennis en ervaringen. Diversiteit in het voetbal. De KNVB staat voor voetbal dat mensen trots maakt en voe ... Wat is de betekenis van Diversiteit - Ensie ... . Diversiteit in het voetbal. De KNVB staat voor voetbal dat mensen trots maakt en voetbalplezier geeft: voetbal om van te houden, van en voor iedereen. Of je nou zelf voetbalt, of graag naar voetbal kijkt: alle voetbalfans - van jong tot oud - willen op een veilige en leuke manier kunnen genieten van de grootste sport van Nederland. Diversiteit binnen de politie is belangrijk. Want als het korps divers is, horen, zien en begrijpen we meer. De politie is van en voor iedereen, in de wijk en ook als werkgever. Daarom is het thema diversiteit en inclusie het onderwerp van gesprek bij de politie. Wat is inclusie? Dat iedereen erbij hoort, zowel in de maatschappij als binnen de ... De diversiteit in Nederlandse praatprogramma's wil maar niet groeien. Uit onderzoek van Trouw blijkt dat het aandeel gasten van kleur is gekrompen ten opzichte van vorig jaar. Onderteken het Charter Diversiteit en laat zien dat jouw bedrijf zich inzet voor meer diversiteit en inclusie op de werkvloer. Wij bieden ondersteuning en toegang tot een relevant netwerk. Meer dan 10.000 Europese bedrijven gingen je voor....

INFORMATIE

AUTEUR
Andrea Kuckert - Wöstheinrich
DIMENSIE
6,26 MB
BESTANDSNAAM
Diversiteit.pdf

OMSCHRIJVING

Diversiteit 2e druk is een boek van Andrea Kuckert - W stheinrich uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789462364554 Diversiteit is voor zorgverleners een dagelijks gegeven en een belangrijk aandachtspunt in de professionele vorming. Bij diversiteit gaat het niet alleen om het kijken naar het verschil in sociaal-culturele achtergrond maar ook om het zoeken naar overeenkomsten.In deze uitgave van de reeks ZorgBasics staat daarom diversiteit centraal. De auteurs laten vanuit verschillende oogpunten zien dat het normaal is verschillend te zijn. Vanuit theoretische kaders, persoonlijke levensverhalen en voorbeelden uit de zorgpraktijk wordt dit thema verhelderd. Omdat diversiteit ook veel te maken heeft met de eigen persoonlijkheid worden tevens reflectieve vragen aan de lezer gesteld. Ten behoeve van de tweede druk is de inhoud geactualiseerd. Wat de auteurs te maken hebben met diversiteit zal tijdens het lezen van het boek duidelijk worden.De ZorgBasics zijn geschreven voor studenten die een gezondheidszorgopleiding volgen in het hbo en professionals in de zorg. De nadruk ligt op de basisvakken die worden gegeven in de eerste studiejaren en de beroepscompetenties die tijdens de eerste fase van de opleiding behaald moeten worden.

Wil je het boek lezen?Diversiteit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Andrea Kuckert - Wöstheinrich. Lezen Diversiteit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN